avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Activitate florin_69_pol

Activitate florin_69_pol

Răspuns la discuția sora soacrei
Ma scuzati dar am mai detaliat problema de vreo doua ori si nu mai stiu de unde sa reiau.Deci concluzia :cum scap de ea legal deoarece eu ,ginerele soacrei ,nu vreau sa investesc si apoi sa ma trezesc cu sora soacrei sau cu copii ei ca vin si ma iau de gat cu eiX-(
Răspuns la discuția sora soacrei
As dori o modalitate simpla dar eficienta. Sora soacrei nu mai locuieste de peste 25 de ani in casa parinteasca fiind casatorita in Bucuresti .Ea nu mai are nici o tangenta cu acel loc de atunci din orice punct de vedere ,si mai ales financiar.Soacra mea a intretinut casa si curtea si a platit impozitele .Nu s-a ridicat titlul de propritate.
Răspuns la discuția sora soacrei
Sora soacrei nu mai locuieste de peste 25 ani in casa parinteasca fiind casatorita in Bucuresti.
Discuție sora soacrei
Imi cer scuze pt titlu dar poate asa va amintiti de mine si-mi da-ti si mie un sfat.Revin cu intrebarea referitor la cum putem scapa de sora soacrei ,si anume cum putem scapa de ea legal.Soacramea plateste si intretine casa parinteasca de vreo24-25 de ani . Nu s-a facut succesiune nu s-a ridicat titlul de proprietate s.a.m.d.
Răspuns la discuția titlu de priprietate
Parintii soacrei sunt decedati ,succesiune nu s-a facut acte nu se mai gasesc datorita prostiei crase in care se zbate sora soacrei mele(am inteles ca a ars tot ce inseamna inscrisuri dupa moartea maicasi)
Buna seara.Soacra mea plateste impozitul la casa parinteasca de aproximativ 23-24ani.Nu aridicat titlul de propritate pana in prezent.Ce sanse are sa ramana singura proprietara in conditiile in care pe sora ei nu a contribuit in nici un fel la intretinerea casei ?