avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Activitate Raluca Nicolaescu

Activitate Raluca Nicolaescu

Clasa 6202 include planificarea si proiectarea sistemelor de calculatoare ce integreaza hardware, software si tehnologii de comunicatii, de asemenea include si activitatea de pregatire a utilizatorilor.
Răspuns la discuția administrator srl - somer?
Poate beneficia de ajutor de somaj daca a cotizat la asigurarile sociale de somaj cu contract de asigurat.
Răspuns la discuția Conditii somaj
Puteti beneficia de somaj daca a-ti avut venit pe ultimele 12 luni si contractul de munca a incetat din motive neimputabile angajatului.
Răspuns la discuția infiintare PFA sau II?
Pentru PFA aveti o lista mi restransa de activitati pe care le puteti desfasura. Impozitele sunt la fel si puteti taia facturi si chitante pe ambele formele de organizare. Pentru a va lamuri mai mult in acesta problema, puteti citi legea 31.
Răspuns la discuția Ce fel de studii sunt?
Acestea sunt studii superioare de scurta durata. Pentru a fi considerate studii superioare de lunga durata trebuie sa urmati cilul II - master, pentru specializare. Deci nu puteti fi incadrat pe un post care are ca si conditie principala studii superioare. Mult succes!
Depuneti cat mai repede plangerea penala cat mai detaliata si inarmati-va cu multa rabdare.
Răspuns la discuția 2 locuri de muncã legale
O persoana poate avea doua locuri de munca. Poate fi un loc de munca full-time si unul part-time, iar in aceasta situatie cartea de munca se intocmeste la functia de baza, adica la locul de munca full-time sau poate sa aiba doua contracte de munca part-time, iar cartea de munca va sta la unul dintre angajatori. Nu se pot intocmi doua carti de munca pentru o singura persoana!!
BO-ul este oricum gresit si nu este valabil. Cu privire la semnatura, persoana care il semneaza trebuie sa aiba calitatea legala pentru al emite. Poate ar trebui sa luati legatura cu clientul dvs. si sa ii comunicati ca biletul la ordin a fost refuzat la plata.
Biletul la ordin trebuie anulat de catre client si sa va dea altul. Din pacate nu se accepta modificari.
Chiar daca nu a avut activitate societatea trebuie sa achite impozitul forfetar. Nu aveati obligatia sa platiti acest impozit in cazul in care la data de 1 mai 2009 societatea se afla in inactivitate inscrisa in registrul comertului, conform prevederilor art. 237 din Legea nr. 31/1990. Impozitul trebuie achitat in transe trimestriale, raportate la impozitul minim.