avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Activitate Viorica Scortescu

Activitate Viorica Scortescu

este pacat sa pierdem 3800 ron
cum prelungim termenul
cui ne adresam
cum putem face compensari: taxe , impozite, datorii catre terti, etc. la val. vaucherului
suntem mii in aceasta situatie
carei institutii trebuie sa ne adresam
avem vreo sansa sau pierdem tot?
termenul limita este23.11.2010.

viorica_scortescu@yahoo.com

www.avocatnet.ro/images/smil...
#-o
viorica_scortescu@yahoo.com

vaucher program rabla expira 23.11.2011
cum prelungim termenul
cui si cum ne adresam
putem face compensari
neputem adresa instantelor de judecata
Discuție vaucher
ce facem cu ele
alertam autoritatile sa prelungeasca termenul?
cum procedam?
nu exista posibilitatea compensarii: taxe , impozite, datorii catre terti, etc.
viorica_scortescu@yahoo.comwww.avocatnet.ro/images/smil...
- referitor la autoritati privind retrocedarile de terenuri an de referinta 1945
nu o completeaza , extinde cumva vis a vis de persoanele care au fact cerere de retrocedare si s-a luat an de referinta 1058-1960??
- multe primarii si consilii, comisii judetene au luat ca referinta anii 1958-1960 anii cooperativizarii: motivul teren mai putin ;multi oameni au declarat mai putin din cauza comunistilor
- se poate reveni cu o completare la suprafetele deja obtinute?
- cand intra in vigoare?
- cum propunem daca nu va fi legea completa ( ref la pers fizice)

cu sima
impozit
am de platit un impozit din anul 2002 era f. mic,
inainte de introducerea sistemului la 1 ian 2007 cu dobanzi si penalitati aveam de recuperat din acest impozit 6oo ron; intre timp a venit impozitul pe ceilalti ani, iar acum am de recuperat 190 ron
la ora actuala s-a acumulat un impozit de 3400 ron
am cateva interbari

1. data cand se compenseaza nu este data depunerii declaratiei? unii experti contabili spun ca data compensarii este data depunerii declaratiei, iar cei de la fisc spun ca platile anticipate nu au nici o legatura cu compensarile?

2. in conditiile actuale neavand posibilitatea unor sume mari, caci altfel platesti degeaba poti plati prin compensare? voucere de la masina ( programul rabla =3800 ron) ,munca in folosul comunitatii ( datorita lipsei de loc de munca?), sau sa muncesti pentru ei, sa-ti asigure loc de munca ca sa le poti plati impozitul; altfel pun sechestru pe casa masina,
eu daca vreau sa muncesc si din venituri nu-mi pot asigura cheltuielile ce fac astept sa-mi ia casa masina, care au fost facute anterior crizei?etc

3. ce se intampla cand iti este sechestrat bunul trebuie sa existe o plata compensatorie

4. avem de recuperat o suma din impozitul datorat
pana iti fac ei compensarea trece mult timp, curg dobanzile si penalitatile, devii dator vandut
eu cat vreau sa recuperez trebuie sa cer si eu dobanzi si penalitati de la stat ce eu sunt tampit sau handicapat

cum punem problema legislativ

statul ne-a facut
vor reveni cu multe probleme chiar fff. multe
apropo aveti vreun job stiu multe: in special societti comerciale si retrocedari terenuri
cu deosebit respect v. scortescu