avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Activitate Bodea Gabriela

Activitate Bodea Gabriela

Răspuns la discuția divort
Sunt casatorita de 3 ani ,din casatorie rezultand un copil care acum are 1 an si 9 luni,eu avand inca un copil ,dintr-o casatorie anterioara,de 14 ani.
Sotul este ardelean si locuim cu chirie in Bucuresti.
M-am hotarat sa divortez din motive personale si voiam sa stiu daca poate castiga tutela copilului avand in vedere urmatoarele lucruri:
-nu are grija de copil!(ca sa il linisteasca ii da sertarul de la bufet-acesta fiind plin cu cutite si furculite-sau razatoarea-in care s-a si taiat la degetele.)
-are schimbari bruste de comportament(tipa la el si il scutura iar apoi ii vorbeste frumos...dupa care o ia de la capat)
-are un vocabular de neimaginat :stunned:
-nu accepta ideea ca fiul meu mai mare sa faca o facultate(acesta este olimpic la mai multe materii-locul 5 pe municipiu la fizica si locul 1 la tehnologie pe municipiu...fiind reprezentantul Bucurestiului la faza nationala si vrea sa se faca arhitect ) si nu accepta faptul ca stie mai multe ca el,dandu-se exemplu in fata copiilor-nu are BAC-ul si lucreaza in constructii cu un salariu foarte mare(17 milioane :)) ).
-cand merge cu fiul cel mare la cumparaturi striga dupa femei pe strada si face gesturi obscene -incercand sa ii faca ,,lipeala'' cu ele.
-copilul cel mare incearca sa cante la pian pentru carnavalul de sfarsit de clasa a 8-a de la scoala si si-a cumparat o orga din pensia alimentara primita de la fostul meu sot ...la care el incepe sa faca scandal spunand ca nu ii trebuie orga pentru 5 minute la scoala si ca nu mai aduce banii in casa pentru ca ii stricam pe prostii.
-pentru orice lucru marunt isi suna colegii pentru a cere sfaturi(chiar cred ca are "relatii" cu ei pentru ca prea ii alinta la telefon),deci nu poate sa ia singur decizii
-nu il lasa pe copilul cel mare sa urmareasca programe educative pe discovery chanel ,insa se uita cu interes la filme violente (de fata cu copilul cel mic si cu volumul la maxim)
-este foarte superstitios(pana la prostie)-cand avea colici ardea tamaie pe aragaz(cumparat de doar cateva zile) si ii afuma patutul chiar si pe el,incercand sa il faca sa inhaleze fum deoarece el credea ca e deochiat #-o.Voia chiar sa ii dea apa cu chibrituri arse sa bea.
-etc.............................................
cu toate astea ma ameninta ca imi ia copilul(desi eu sunt cadru didactic si am venitul mai mare ca al lui si am toate gradele date).
Credeti ca are vreo sansa sa castige tutela copilului ?Si in caz de divort,copilul cel mare poate fi audiat?
Astept parerea dumneavoastra.