avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate adriana c

Activitate adriana c

Răspuns la discuția dosar penal pentru......
incerc in fiecare zi dar acelasi raspuns: asteptati ! ce? ei stiu

am facut inclusiv cerere catre Procuror si tot nimic. Oare sunt un pericol public? posed pernis din 1996 si nu am nici o amenda de circulatie pana acum si slava domnului ca de condus sunt satula.
Am fost implicata intr-un ''accident de circulatie'', mai exact ma aflam pe cal. Dorobantilor catre Romana si de pe contrasens venea o persoana de la salubritate cu un tomberon de gunoi, am oprit masina eu aflandu-ma pe banda 1 am vrut sa efectuez manevra de depasire in acel moment nu se putea deoarece pe banda 2 se circula intens am asteptat pe loc pana se elibereaza banda ca sa pot depasii, acea persoana a impins tomberonul pana in aripa dreapta spate a masinii mele eu fiind cu botul masinii spre stanga pt depasire si cand am plecat de pe loc tomberonul a fost prins intre bordura si masina mea si persoana care il impigea era in laterala tomberonului si i-a fost prins piciorul intre bordura si tomberon, am oprit am intrebat ce cauta acolo pe carosabil (conf. Codului Rutier sectiunea a-3-a, Art. 72, al. 5 cei care imping sau trag carucioare sunt asimilate pietonilor), mai exact el nu avea voie sa circule pe carosabil, l-am intrebat ce are , mi-a raspuns ca-l doare piciorul eu l-am rugat sa mearga la spital si el mi-a zis ca nu are cu cine sa lase tomberonul cu toate ca la vreo 10 m mai in spate era un coleg pe care eu il intrebasem o adresa, am urcat in masina si am plecat mai departe. Dupa 10 zile am fost chemata la Udriste la cam 2 (accidente cu autor necunoscut), am dat o declaratie cum s-a desfasurat incidentul si la dosarul care era atunci exista o hartie eliberata de Spitalul Floreasca doar cu antet fata stampila sau vreo parafa a vreunui medic unde scrie ca este o entorsa si persoana in cauza mi-a facut plangere penala. Precizez ca mi s-a suspendat dreptul de conducere eliberandu-mi-se o dovada fara a avea dreptul de a conduce. Va rog sa ma sfatuiti ce este de facut in acest caz si unde trebuie sa merg pentru a-mi rezolva aceasta problema, la Politie am fost in data de 09.03.09 si nici pana azi nu am un raspuns referitor la dreptul de a conduce (precizez ca masina mea nu are decat o infundatura sub orificiul de la benzina deci nu aveam cum sa-l lovesc eu ci el a impins tomberonul in masina mea, la politie nu mi s-au fact poze la masina doar s-au uitat).