avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1363 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate cristicristiu

Activitate cristicristiu

Răspuns la discuția concedierea
buna ziua va rog sa ma ajutati fratele meu a avut un accident si este imobilizat la pat ce daune morale sau materiale pot sa cer ce trebuie sa fac sa deschid un proces ajutatima va rog multumesc multwww.avocatnet.ro/images/smil...
buna ziua spuneti va rog la cit timp de la terminarea previzului
se acorda lichidarea
multumesc dar nu am inteles mi-ati scris din lege dar a fost corect fata de mine in conditiile care sunt sa fiu rpimtre primele 3persoane concediate multumesc
buna spunetim va rog daca este corecta decizia de concediere deoarece sunt vaduva si intretinator de familie si din cite stiu este un articol de lege care spune ca acele pers sunt printre ultimele concediate insa eu am prima trimisa la plimbare multumesc
buna ziua ajutatima va rog cu un sfat nu stiu ce sa fac am fost concediata cu art 65 la o saptamina dupa concediere la firma se faceau angajari mau anuntat si pe mine daca vreau sa imi reiau postul le-am trimis acordul meu in scris . firma a inceput activitatea si totusi nu m-au chemat la lucru si nici actele pt somaj nu vor sa imi eliberezi ma amina de pe o zi pe alta ce pot sa fac
buna seara multumesc fff mult mai am o mare rugaminte imi puteti da o idee cum sa intocmesc aceea solicitare
buna seara da am fost concediata cu art 65 dar angajatorul sustine sus si tare ca nu beneficiez de salariul compensator ce as putea sa fac va multumesc fff mult
Discuție concedierea
buna poate cineva sa-mi raspunda si mie am fost concediata am dreptul la un salariu compesator