Buna ziua.
Daca sunt partener la o societate comerciala si vin cu partea mea de contributie la capitalul social, pot ulterior sa imi retrag aceasta contributie ? Daca da, in conditii ? Si dupa cat timp ? Mentionez ca nu doresc sa imi vand actiunile ce mi se cuvin , ci doar sa imi iau inapoi partea de capital pe care am adus-o eu la infiintarea societatii. Mi-ar fi de ajutor si trimiterea exacta la legea corespunzatoare.
Va multumesc.
Draguta afirmatia lui Einstein.... Si poate o merit intr-o oarecare masura.... Dar omul acesta nu era un pasager in viata mea. Era "omul meu" de aproape 2 ani....Si nu i-am dat din prima clipa in care l-am cunoscut mii de euro in mana. Ne faceam planuri, urma sa ne luam o casa, sa avem un copil. Ma rog, aparent ne faceam planuri, cand de fapt doar eu le fauream. Nu mi-a dat de banuit niciodata ca ar putea face asa ceva. Stiu... e greu de crezut ca nu poti sa iti dai seama. Si eu auzeam cazuri si spuneam : " ca e imposibil. Nu se poate sa nu iti dai seama de astfel de oameni. Ca femeile acelea erau neatente. Sau proaste, cum vreti". Am vazut pe propria mea piele ca se poate. Unii poate chiar pot fi atat de falsi incat sa nu iti dai seama de nimic. Nici sa nu te gandesti ca ti-ar putea face asa ceva. Imi este invatura de minte, normal. Pentru ca in ciuda aparentei acestei situatii, nu sunt proasta. Doar ca am crezut in el prea mult. Lucru care nu se va mai repeta....si ma intreb daca si acest lucru e bun...dar asta e alta discutie. Doar ca ma gandeam ca vor urma altele.....Si as fi vrut sa le ajut cumva, sa nu pateasca acelasi lucru. Oricum, va multumesc tuturor pentru pareri. Si pentru ca mi-ati confirmat ceea ce credeam, ca mare lucru nu voi putea face, din pacate.
Buna ziua. Am fost inselata de catre cel cu care aveam o relatie de 2 ani aproape. Nu doar moral, cat si material. In afara de faptul ca in acelasi timp avea o alta relatie, se pare ca ne fura pe amandoua. Eu i-am dat in acest timp vreo 5 mii euro. Cealalta fata mi-a spus ca i-a dat 10 mii, ea cunoscandu-l inaintea mea. Lasam partea morala a povestirii la o parte. Pe mine ma intereseaza daca in ceea ce priveste partea materiala se poate face ceva. M-am gandit sa ma duc la politie sa depun o plangere impotriva lui. Dar nu sunt sigura ca ma pot ajuta cu ceva, de aceea am apelat la dumneavoastra. Stiu ca trebuie sa ai probe, si va dati seama ca eu nu i-am scris chitanta de fiecare data cand i-am dat bani... Dar as putea sa fac o lista. O singura chitanta am, de curand i-am trimis bani prin westerm union sa vina acasa, din Italia. Asa a zis el....Dar nu a mai venit. Va rog frumos, sa imi raspunda si mie cineva ce pot face in situatia asta. Nu as vrea sa scape nepedepsit. Suntem 2 suflete de care si-a batut joc, si pe care le-a furat. Cel putin, doar noi 2 am aflat una de cealalta. Dar cine stie cate or mai fi? Sau cate vor urma daca scapa fara sa fie tras la raspundere. Eu sper sa mai exista dreptate in viata si in tara asta, si sa se poata face ceva. Astept raspunsul dumneavoastra.