avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate VIORICA_

Activitate VIORICA_

Buna ziua! Si cu salariatii ce se intampla?! Ma refer la faptul ca incetarea contractului de munca nu se poate face cu o data din urma! Radierea s-a facut cu data de 18 aprilie, iar de aflat am aflat astazi, 15.04.2019 iar pentru luna martie am depus D112!
Răspuns la discuția Declarare adaos comercial
Astazi am fost la administratia financiara sa depun o astfel de instiintare si...surpriza s-au uitat la mine ca la urs.Nu se mai depun astfel de documente ...la un birou, la altul m-au trimis la locale...Daca eu voi depasi cota de adaos declarata ce se poate intampla?!
Răspuns la discuția Declarare adaos comercial
Va multumesc!
Buna!
Incepand cu anul 2006 exista obligatia de a declara la adm.fin.adaosul pe care societatea il practica. Va rog sa imi spuneti daca se poate reveni cu o alta pentru a se modifica cota initiala.Va multumesc!
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca cheltuielile cu cazarea si transportul,in concediu, sunt deductibile.
Buna ziua,
Am o societate comerciala si urmeaza sa inchiriez un utilaj de la o persoana fizica.Ce este mai bine sa fac: contract de inchiriere sau contract de comodat?Pot deduce cheltuielile ,cu utilajul respectiv, total sau partial?
Va multumesc!!!
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti care este baza de calcul la un concediu medical pentru pierderea capacitatii de munca?Daca salariatul are CM trei luni baza de calcul nu este cea initiala (media ultimelor sase salarii brute...)sau se calculeaza luna de luna?
multumesc!
In cazul inchirierii de spatii ,TVA aferenta acestor chirii se colecteaza la incasare sau in luna emiterii facturii? Multumesc!
Discuție prorata
Buna ziua ,
Pe anul 2012 am aplicat prorata 86% , dar la sfarsitul anului a rezultat o prorata de 84% .Cum fac regularizarea?Fac un nou decont?Multumesc!