avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Activitate narcisa_issa

Activitate narcisa_issa

o persoana care are 16 ani impliniti poate semna un contract de reprezentare sau de prestari servicii???chiar daca prin acel contract se obliga sa achite si o suma de bani contra serviciilor oferite?Va multumesc
Răspuns la discuția vreau sa vand o firma cu datorii
s`a dat termen pt modificarea actelor...dar problema e ca am vandut firma unor persoane necunoscute pe care le`am gasit in ziar....si banuiesc ca aceste persoane stiau ca pe imobilul respectiv nu mai pot pune sediul unei firme deoarece in toate camerele imobilului sunt alte sedii de firme...si bineinteles ca persoanei care i`am vandut firma i`am dat si niste banuti..adik un comision di datoriilr firmei..intrebarea este daca mai pot sa fac ceva..ca nu vreau sa raman si cu banii dati si cu firma...

Multumesc
Răspuns la discuția vreau sa vand o firma cu datorii
am vandut o firma cu datori la niste oameni pe care i`am gasit in ziar...aveau un anunt de genul`Cumpar firme cu datorii``... Am facut toate actele cu ei la Registru Comertului..si astazi cei de la Registru m`au anuntat ca nu au iesit actele deoarece acei ``indivizi`` mai aveau vreo 4 firme pe o casa unde au vrut sa faca si sediul social al firmei mele...ce pot sa fac in cazul acesta?
Multumesc