avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters89182

Activitate ContSters89182

Pt.Ioandy.

Concentreaza-te mai mult, o sa iti iasa. :offtopic:Imi aduc aminte de mr.Bean, faza cu examenul...cum isi aseza el pe masa toate alea...pixuri, ceas....superb.
Bafta la grile si spete, ne mai auzim/scriem.

Si..Ioandy...da-le grile si spete la colegii de forum....ca se aude ca sunt putini auditori...:P..Glumesc. Spor la treaba tuturor.Bye.
Răspuns la discuția admitere sng 2010
Nac..nu mai dai la inm? Ma lasati singura, mai?
T.Claudiu a scris:

Va multumesc! Este avocat in Baroul Bucuresti ?

Cu toata placerea, ma bucur ca v-am putut ajuta.
I-am gasit datele de contact, va trimit mp. cu ele. Aveti toata increderea, este un excelent profesionist si destept de bubuie.
Am probat-o pe propria-mi piele, cu greu il dovedeam in argumente.
T.Claudiu a scris:

www.avocatnet.ro/content/for...

Va rog sa consultati acest topic. Orice informatie imi va fi de folos. Va multumesc!


Cautati-l in tabloul avocatilor definitivi pe avocatul Radu Marius. Poate va poate ajuta. Este specialist in asa ceva. Si ii spuneti ca v-a indrumat o fosta studenta de-a lui, de la Masterul Cariera Judiciara.Imi pare rau, eu nu mai am telefonul lui.Dar sigur gasiti datele de contact ale acestuia pe site-ul UNBR.

Cand l-am cunoscut eu, profesa singur. Nu stiu acum , s-ar putea sa fie in vreo asociatie, ceva.
Da, incadrarea a fost de tentativa la infractiunea de furt calificat, pt ca, chiar daca consumarea furtului rotii nu era posibila datorita insuficientei mijloacelor pe care inculpatul le avea cu sine, fapta este tentativa .
P.S. Explicatia este pentru cei mai putin rodati in partea generala a penalului.
T.Claudiu a scris:

Condamnarea inculpatului TG pentru tentativa de viol. Nu a intrerupt rezolutia infractionala din proprie initiativa, ci la amenintarile unei alte persoane si strigatele de ajutor ale p.v.

Da. Speta a fost mai pentru incepatori, asa...
Speta 2.

S-a retinut in sarcina invinuitului I.E, faptul ca, in scopul insusirii fara drept a rotii unui autovehicul, a montat un cric si a ridicat masina, fiind surprins in acest moment si impiedicat sa continue demontarea rotii. Fiind trimis in judecata pentru tentativa de furt, inculaptul a sustinut ca, in lipsa unor scule potrivite pentru demontarea rotii si in raport cu momentul cand a fost surprins, activitatea desfasurata de el constituie un simplu act de pregatire.

Care este calificarea corecta a faptei?
Buna. Intr-o mica pauza la job, cateva chestii pe penal general, pentru cei care inca nu stapanesc - bine- penalul special sau procedura penala.

Speta .

In sarcina inculpatului TG s-a retinut faptul ca a incercat sa intretina rap.sex.prin constrangere cu persoana vatamata C.D. In fata instantei, inculpatul s-a aparat,sustinind ca el a intrerupt activitatea de constringere asupra victimei in vederea rap.sexual, astfel ca beneficiaza de cauza de nepedepsire.

Din datele existente la dosarul cauzei, rezulta ca inculpatul si-a intrerupt activitatea infractionala de a exercita violente asupra victimei (spre a putea realiza rap.sexual), ca urmare a strigatelor de ajutor ale pers.vatamate si a amenintarii altei pers.ca il va denunta.
Ce va decide instanta?

speta este din 1974, TS.

In fine...cineva a inteles. Mersi, Patrick.