Buna ziua.
Lucrez intr-o firma de 2 ani de zile fara contract de munca.
Tocmai mi-am gasit un alt job une imi voi incepe activitatea din ianuarie.
Problema este ca simultan cu gasirea noului loc de munca, actualul angajator nu mi-a mai platit salariul de 2 luni de zile, plus ca ar mai fi si salariul pe luna aceasta (pe care ar trebui sa mi-l dea luna viitoare). Tocmai m-a anuntat ca nu imi poate plati salariul+restantele decat partial. Cand voi pelca definitiv nu stiu daca imi voi mai vedea banii. As dori sa il reclam la ITM, am foarte multe dovezi ca am fost angajata acolo, martori, mailuri, o multime de oameni cu care am intrat in contact, etc.
As dori sa stiu ce anume pot sa fac pentru a-l constrange sa imi dea toti banii. De lasat nu ma las pentru ca 2 ani de zile nu am avut contract de munk, asigurare ioc, etc.
Iar in ceea ce priveste reclamatia la ITM, acestia il pot forta sa imi plateasca absolut toti banii restanti?
Va multumesc anticipat.
Itm-ul nu are ce sa faca pentru ca firma nu mai functioneaza in Brasov. Cea care s-a ocupat de firma este aceasta contabila care a facut o gramada de mizerii. Din cate tin eu minte, aceasta mi-a spus mai demult ca firma este acum pe numele ei, insa va trebui sa fac ceva sapaturi. Si inca o intrebare. Ce pot sa fac pentru ca acesti doi ani cat am fost angajata la ei sa figureze pe cartea mea de munca. Plus ca, desi eu figurez o luna in 2007, si deloc in 2008, am putut sa imi iau un credit cu acte de la firma asta. Ceea ce e destul de dubios. Inseamna ca aceasta conmtabila minunata a facut vreo porcarie ceva, nu stiu.
Buna ziua.
Am si eu o intrebare. Sper sa ma poata lamuri careva. Am fost angajata la o firma din 2005, insa in 2007 am plecat de la ei, insa cartea de munk a ramas in continuare la firma, desi eu lucram in alta parte, la negru din pacate. Astazi am mers la o cunostinta de la somaj care mi-a adus la cunostinta ca figurez a fi lucrat doar doiua luni la firma respectiva, in 2006 o luna, si in 2007. Directorul firmei locuia mai mult in Franta iar contabila se ocupa de cartile de munk, impozite, etc. Tin sa mai precizez ca ...contabila a facut destule tampenii legate de bani, si as dori daca se poate sa imi spuna cineva daca o pot reclama pe el, sau pe directorul francez. Mulumesc anticipat.