avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Activitate Roxana alina Stancu

Activitate Roxana alina Stancu

Bună dimineața. Vreau sa depun actiune precizatoare la cererea de chemare in judecata. Aceasta acțiune se timbreaza? Aduc completări și îndrept o eroare materiala. Mulțumesc anticipat. Taxele de timbru le am plătit pt cererea de ch în judecata.
Mulțumesc frumos pt răspuns. Întrebam care este temeiul de drept cf NCC.
Bună ziua. În cazul în care nu exista asociatie de proprietari, iar unul dintre locatori ( care locuiește la ultimul etaj ) a efectuat lucrări de reparații la acoperișul blocului, temeiul de drept pt recuperarea sumelor de bani reprezentând contravaloarea reparațiilor este 1349 Ncc? Persoana care a făcut reparațiile pe propria cheltuiala 60 000 lei) dorește sa și recupereze o parte din bani , măcar. Inițial ceilalti locatori au fost de acord .. ulterior " dau din coate" ca suma finala este f mare. Mulțumesc pt eventualele răspunsuri.
Răspuns la discuția Îmbunătățiri
Cheltuielile cu intretinerea imobilului cine le a suportat, in tot acest timp? Sora dvs care locuiește în imobil ? Impozitul la stat cine l a plătit?
Singura variantă legală este sa va adresați instanței de judecată . Fiul minor nu va poate reprezenta.
Răspuns la discuția Taxa de timbru pt partaj
Taxa de timbru se plătește la valoarea actuala a bunurilor ce formează masa partajabila. In cazul in care partea adversă are câștig de cauză, instanța va poate obliga sa achitați cu titlu de cheltuieli de judecată, si acea taxă de timbru.
Răspuns la discuția DEZBATERE SUCCESIUNE
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Primul pas: acceptați succesiunea printr-o declarație data la notar.apoi solicitați dezbaterea succesiunii în instanta.
Răspuns la discuția demersuri divort
Părăsirea de domiciliu nu se pedepsește. Puteți eventual cere încredințarea minorilor și obligarea mamei la plata unei pensii de întreținere.
Răspuns la discuția Procura
Trebuie sa faceți cerere în instanta pentru suplinirea acordului tatălui minorei.
Răspuns la discuția Partaj
Dacă nu doriți sa va prezentați personal puteți angaja un avocat. Chiar dacă sunteți amândoi proprietari în cazul în care dvs nu va apărați și nu obiectat la cererile celeilalte parti procesuale, aceasta poate obține o cota procesuală mai mare din bunurile respective.