avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1253 soluții astăzi
LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Activitate ContSters89712

Activitate ContSters89712

Discuție sarcina
Momentan sunt in concediu pentru cresterea copilului si sunt insarcinata din nou in 8 saptamani, iar la 1 oct trebuie sa merg la lucru pana in decembrie, dupa care raman in concediu prenatal. Am auzit de la o prietena ca in cazul in care dupa primul concediu pentru cresterea copilului nu merg un an la lucru, nu mai primesc indemnizatia pentru cresterea copilului pana la 2 ani la al doi-lea copil. Vreau sa stiu daca a mai auzit cineva de asa ceva si daca este adevarat.
Sunt momentan in concediu pentru cresterea copilului pana in 01.10.2009, sunt insarcinata din nou si am 2 luni. Cu prima sarcina am avut probleme. Vreau sa stiu daca o sa am probleme si cu a doua sarcina dupa ce intru la lucru mai pot beneficia de concediu medical in timpul sarcinii, daca e nevoie?
Discuție sarcina
mai sunt in concediu pt. cresterea copilului pana la 1 oct.2009 si sunt insarcinata din nou.Inainte am lucrat la o banca. In momentul cand ma duc la lucru inapoi si ii instiintez din prima zi ca sunt insarcinata, angajatorul ma poate da in somaj?Atunci voi avea in jur de 4 luni de sarcina.In cazul in care considera ca nu mai are nevoie de mine.