avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Activitate adis69

Activitate adis69

Ce conditii trebuie sa indeplineasca pentru numire un contabil sef in cadrul unei persoane juridice de drept privat, fara scop patrimonial ,care s-a constituit prin asocierea libera si voluntara a societatilor cooperative mestesugaresti si care este inscrisa in registrul special al judecatoriei ?.
Răspuns la discuția Legea 82/1991 si 121/2015
va multumesc foarte mult.
Răspuns la discuția raspundeti la intrebari !
asta inseamna ca nu mai am ce cauta pe aici daca nu ma ajutati cu nimic.
de ce nu raspundeti la intrebarile puse de utilizatori ?.astept de 10 zile un raspuns.
va rog asi dori sa stiu daca exista derogare fata de prevederile art. 10 alin (2) din legea 82/1991 respectiv art. I pct 2 din legea 121/2015, la precizarea ca persoanele in cauza trebuie sa aiba studii economice superioare. Multumesc.
Care sunt conditiile legale pe care trebuie sa le indeplineasca o persoana pentru a deveni CENZOR la o societate comerciala ?.
Discuție radiere auto
am primit certificatul de radiere auto de la politie (masina s-a radiat in 2007 din cauza neschimbarii certificatului de inmatriculare in termen).Cum fac radierea la finante ?.Precizez ca masina am vandut-o in 2001 cu un act de vanzare scris de mana cu martori,dar cumparatorul a disparut de atunci si nu am putut face radierea.
La finante mi-au spus ca trebuie sa merg la un notar sa declar pe proprie raspundere ca masina nu mai este in circulatie datorita vanzarii sau a dezmembrarii.Cum sa procedez ca sa fie mai simplu,mai bine si mai repede ?
Răspuns la discuția radiere auto
cum scot masina de la plata impozitului fara nici un act al masinii ?
Discuție radiere auto
am vandut un autoturism cu tot cu acte in 2004. nu mai dau de individ ca sa fac radierea. l-am contactat mai demult si a refuzat. Ce pot face sa rezolv problema ? va rog sa-mi raspundeti cat mai amanuntit. Va multumesc anticipat.#-o. mentionez ca vanzarea sa facut pe o hartie scrisa de mana.