Am inteles cat de cat..Dar monoparentala nu imi este oferita..pentru ca ai mei parinti unde am adresa din buletin..Nu este la zi cu impozitul casei..Si mi sa spus ca nu mi se poate oferi..Pentru ajutor social..Am depus actele in urma cu 10-11 luni..Doar ajutor banii de la stat..Si inca astept..Iar doamna trope_doi..El nu plateste nimic pentru fetita pentru ca nu a vrut sa o recunoasca..Si din cate m`am interesat se ajute la 40 de milioane..Un test de paternitate+judecata..Daca as avea de unde sa`i iau ar fi ok..Pentru ca i`as restituii dupa ce analizele vor iesi..ok..fiind el tatal..Scoala poate am uitat sa va spun..Am reluat`o la Liceeul "Dumitru Motoc",doar ca nu sunt la zi..Pentru ca nu`mi permite programul..Dar sper si`mi doresc..Sa termin..Pentru ca in aceasta tara faci ceva in viata foarte greu si cu scoala,dar fara.Am inteles..Tot ce trebuie sa fac este sa ma duc la primarie..Va multumesc frumos si daca..Cineva cunoaste mai multe "ajutoare"ii multumesc daca imi va lasa un mesaj..Si dvs va multumesc mult!
Buna seara!...Sau dimineata..Am atatea probleme,incat nu stiu cu ce sa incep.Sunt Emilia..21 de ani..First..Apoi..Am o problema si nu stiu..Unde si cum sa o rezolv..In urma cu aproape 3 ani..Sa "intamplat" o relatie..In urma care`ia am ramas singura cu o fetita..Deci la 18 ani..El a disparut(era normal)In timpul acela eram eleva la liceeu.Am oprit studiile..Si normal ca stau cu parintii..Apartament cu 2 camere..Dar pe parcus au aparut problemele banilor..Am muncit "la negru",fara carte de munca de cand avea fetita 2 luni..Nu imi este frica de munca nu asta este problema..Dar tot sunt discuti..Si am vazut mai multe articole precum ca primaria ajuta..Mamele singure..in legatura cu o casa..As vrea sa stiu cat mai multe despre aceast subiect..Este adevarat?Se plateste in rate..Dar la sfarsit ramane a ta?Cum se procedeaza?As vrea cat mai curand sa rezolv problema aceasta..Pentru ca Denisa din septembrie va merge la gradinita..Eu voi incepe clasa a 11a din nou..Si vreau sa`mi fac un viitor..Dar in aceasta casa..Nu voi realiza niciodata nimic..Daca imi poate oferi cineva mai multe informatii despre acest subiect,as ramane total indatorata..Multumesc frumos.Am obosit doar sa ma"chinui"fara nici o multumire,in afara de fetita mea.Sper ca se intelege din tot ce am scris ca..inafara de pensia de 4 sute de mii..Nu am nici un venit de la primarie..pentru fetita.Va multumesc again:sorry: