avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Activitate Lizzy

Activitate Lizzy

Care sunt conditiile pe care o persoana aflata sub urmarire penala care momentan se afla in arestul politiei poate beneficia de dispunerea de arest la domiciliu?
Buna ziua!

In urma mai multor discutii cu Presedintele Asociatiei si Administratora, dupa repetate randuri in care mi-a fost refuzat acest pv, l-am primit. Mie mi se pare un fake deoarece stiu ca trebuie sa se intruneasca un cvorum statutar. Procesul verbal mentioneaza ce au decis cei din comisia de cenzori sau..nici nu stiu exact cine e dl mentionat in acest pv cum ca ra fi luat respectiva decizie. Nu ar trebui sa scrie si numele proprietarilor care au luat parte la adunare si semnaturile dumnealor?
Răspuns la discuția datorii asociatie locatari
Multumesc frumos. :*
Răspuns la discuția datorii asociatie locatari
Multumesc. Intre timp m-am mai documentat si am inteles ca penalităţile se calculează în ziua plăţii deoarece în formulă intră şi numărul de zile de întârziere. Aveti idee cumva daca exista vreo posibilitate ca adunarea generala a asociatiei de care apartin sa fi decis ca lunar sa se faca un cumul intre suma datorata si penalizare pt ca ulterior sa se penalizeze din nou?samd:). Ma intreb daca e legal sa se aplice dobanda la dobanda. #-o #-o#-o
Buna ziua! Am o intrebare. Daca figurez la intretinere cu o datorie desul de mare, dat fiind ca membrii familiei mele nu au achitat de ceva timp aceste costuri, este posibil sa se faca o recalculare in urma careia sa se puna dobanda aferenta de 0.2%? sau se merge pe procedura recalcularii lunare si implicit punerea dobanzii da dobanda deja exostenta adunata cu , costurile de intretinere? Va multumesc.