Am auzit mai multe variante cu datele din demisie.
Va rog sa-mi spuneti daca cele de mai jos sunt corecte, sau data incetarii contractului de munca trebuie sa fie data predarii demisiei (data semnarii/azi).
Subsemnatul ………………………………, cu funcţia de ......... în cadrul departamentului de ......, prin prezenta vă informez că doresc încetarea contractului de muncă încheiat între mine şi compania ........în conformitate cu art. 79 din Codul Muncii, începând cu data de [peste 15 zile].
Data semnarii
[azi]
Stiu ca imi voi da demisia in 2 saptamani si as vrea sa imi iau concediul pentru lunile lucrate ianuarie, februarie si martie, iar firma nu vrea sa imi dea cele 4 zile de concediu.
Ce pot sa fac?
Am fost si eu angajat la firma la care se refera omul, e vorba de Wizrom Software - produs principal: Wizcount.
Cei care se angajeaza acolo, dupa luna de proba, de care trec toti, li se da pe bucati sa semneze acte aditionale, sub pretextul ca asa se face peste tot, ca e vorba de confidentialitate, etc... De fapt ei strecoara pe langa clauzele de confidentialitate si alte clauze, citate la inceput.
Bafta si aveti grija cu Wizrom - se lauda si manipuleaza foarte bine!