avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Activitate toneamarin

Activitate toneamarin

4 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va rog sa-mi permiteti a va face urmatoarea propunere; puneti intr-o lista la ap. respectiv nu 1 ci 2 persoane, daca proprietarul contesta lista va trebui sa o faca in scris, iar in contestatie va declara daca locuieste in ap. si eventual cate persoane locuiesc. Apoi in lista urmatoare veti face (contabilul) reglajul sumelor repartizate pe nr. de pers. in baza contestatiei. Daca nu contesta lista inseamna ca este de acord cu nr. de persoane.
Referitor la vecinii care insista le puteti cere o declaratie pe propria raspundere din care sa rezulte ca stiu sigur ca in ap. cu pricina locuiesc 1,2,3... persoane, adica sa isi asume raspunderea, in cazul in care se va ajunge la proces.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate n-ar strica sa va adresati politistului de proximitate, referitor la activitatea unui strain in blocul dvs.
Nu va lasati. Mergeti la Politie cu tot ce aveti si faceti plangere.Pacalitorii trebuie opriti.
Răspuns la discuția sigiliu contor rupt
Daca aveti contract de inchiriere inregistrat la ANAF si proces verbal de predare-primire a apartamentului poate mai aveti o sansa
Conform art.75 alin. 1 consumul de apa rece reprezinta o cheltuiala a asociatiei de proprietari care nu este facturata individual. Conf art.75 alin.2 unul din modurile de calcul sau criteriu de repartizare il reprezinta cheltuielile pe condumuri individuale. Ce este ilegal in faptul ca asociatia si-a respectat obligatia de repartizare a acestei cheltuieli prin cumpararea si montarea de contoare in apartamente? Conform facturii, proprietarul contoarelor este asociatia de proprietari.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Proprietarul contoarelor este asociatia de proprietari, locul de montare este in fiecare apartament, pentru indeplinirea obligatiei legale privind repartizarea corecta a consumului de apa asociatia a luat aceasta masura, ce este ilegal in aceasta masura?
O asociatie de proprietari are fonduri din exploatarea partilor comune(antene, reclame). Avand in vedere ca asociatia este titularul contractului de furnizare apa rece, avand obligatia de a face repartizarea consumurilor , cumpara si monteaza in fiecare apartament contoare cu citire radio. Este legala plata din fond a contoarelor montate in fiecare apartament?
Daca sora locuieste faceti contract de inchiriere si ii plati sulta lunara.
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
dar buzunarele hainelor ce culoare sa aiba?
Multumesc pentru ironie. In lipsa unei opinii e buna si o ironie.