avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate alfebbrajo

Activitate alfebbrajo

Discuție Noul Cod civil
Sunt un student italian de la Facultatea de Drept din Universitatea Macerata şi aş fi interesat, pentru a scrie o teza de drept privat comparat, sa aflu informaţii despre codul civil in curs de realizare. V-aş fi foarte recunoscător dacă aţi putea să mă ajutaţi să aflu concret în ce mod se realizează redactarea acestui cod civil, din cine este formată comisia, care sunt exigenţele care au determinat crearea unui nou cod civil şi ce modele juridice urmăreşte România in această delicată operaţiune şi deasemeni orice alte date de relevanţă în domeniul dreptului comparat.
Imi permit să vă mai rog să-mi spuneţi unde pot să găsesc articole legate de acest subiect sau dacă aveţi dvs. şi-mi puteţi trimite.
Vă mulţumesc.

Cu deosebit respect,
Alberto Febbrajo
Discuție Noul Cod civil
Sunt un student italian de la Facultatea de Drept din Universitatea Macerata şi aş fi interesat, pentru a scrie o teza de drept privat comparat, sa aflu informaţii despre codul civil in curs de realizare.
Discuție Nou