avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Activitate Ba1atu

Activitate Ba1atu

Ca probe as putea aduce poze din mai multe zile, din care sa se vada ca masina sta in fata portii, nu in curte, deci calea de acces nu este utilizata.
De aceea am si pus intrebarea, doresc sa stiu daca este suficient si daca se admite asa ceva.
Nu am gasit definitie legala la cale de acces sau locul unde sa fie specificat daca trebuie sa fie folosita sau nu.
Cazul de care vorbesc eu "se poarta" foarte mult pe strazile de case, unde proprietarii auto au pretentia sa-si tina masina in fata portii, pe motivul acelei porti.
In eventualitatea primirii unei amenzi din partea Politiei Locale pentru blocarea unei cai de acces catre proprietate prin parcarea autovehicului se poate contesta procesul verbal prin invocarea caii de acces neutilizata? (de ex. poarta de acces auto in curte, dar auto nu este bagat niciodata in curte)
Părinţii mei au cumpărat o casă în 2006. Casa a fost construită de agentul imobiliar pe terenul cumpărat de către el de la o vecină . După atâta timp însă agentul nu a finalizat actele la casă, cu toate că în contractul de vânzare-cumpărare scrie că actele vor fi finalizate la data de xx.xx.2006. Tot la această dată părinţii mei trebuiau să mai îi dea 800E. Din cauza întârzierii penibile şi încă nefinalizate care i-a costat mulţi bani pe părinţii mei, nu mai vor să îi dea restul de bani. Mai au nevoie de la el de autorizaţia de construcţie şi de intabulare. Acum el spune că pentru intabulare, cumpărătorul trebuie să plătească. Aş dori să aflu cum s-ar putea proceda pentru finalizarea şi rezolvarea problemelor.