Imi pare rau ca nelamuririle mele au starnit o asa polemica dar doar voiam sa stiu cam la ce sa ma astept si ce posibilitati reale am in situatia in care RCA-ul vinovatului nu imi acopera paguba. Doresc sa mentionez ca ma intereseaza doar sa imi fac masina in conditii bune (nu s-o carpesc) si nimic altceva.
Lipsa de comunicare si i nelamurirea se datoreaza in parte inspectorului usor reticent si duratei rezolutiei , accidentul a avut loc in 16.06.2009 si eu abia am devizul estimativ de la service inca nu stiu ce si cum si nici service-ul nici asiguratorul nu mi-au spus mare lucru.
Am nevoie de ajutor, am citit si unele postari dar tot nu m-am lamurit. Am avut accident -am ford mondeo ghia 2002- 175000 km in stare forte buna , ingrijita, cu toate verificarile inainte de termen, cu ulei, filtre schimbate inainte de termene cu consumabile aduse din Germania etc. Valoarea estimata a reparatiilor 6600 euro- am un airbag sarit in dreapta fata- cica se schimbassi bordul si este sarit parbrizul. Inspectorul de la asigurai este fooooarte amabil si nu mi-a dat vreo lamurire, asteapta aprobare de la Bucuresti pentru deviz- un coleg de-al dansului a spus ceva de valoarea de catalog mare la ghia .
Daca nu mi se aproba reparatiile ce posibilitati viabile am?
Nu am reusit sa ma dumiresc cu valoare de dauna totala- cam cat ar fi? desi nu as vrea sa o dau la dauna, costul ridicat al reparatiei e de la airbag si bord , in rest nu e lovita decat mansca, capota, faruri, gril, radiatoare, motorul e bun, masina e prea buna sa renunt la ea( mentionez :accidentul din culpa celuilat, care a depasit pe drum drept si nu a avut intentia sa reintre pe sensul lui de mers, eu am tras dreapta, am reusit sa franez, dar el prea tarziu).