avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Activitate daniela.h

Activitate daniela.h

Am câştigat procesul, şi în hotărâre scrie:
,,admite cererea de restabilire a situaţiei anterioare - în sensul repunerii părţilor în situaţia anterioară momentului declarării anticipate a scadenţei convenţiei ....... şi a momentului...2o13, respectiv......2013"
Eu înţeleg că încep să plătesc rată cu rată, ca şi cum creditul a fost suspendat, nu trebuie să aduc creditul la situaţia de azi, ca şi cum el ar fi curs pe toată perioada procesului.
Greşesc ?

Mulţumesc !

Buna ziua !
Am platit cautiunea si am oprit executarea silita . Pe durata procesului nu am reusit sa tin ratele la zi ( rate pe care de fapt nu le mai am ) , avand costuri suplimentare .
Banii pe care am continuat sa-i depun la banca s-au dus la executor ? Cum se procedeaza in cazul castigarii procesului .
Buna ziua!
As dori sa aflu daca se mai percepe taxa radio-tv pentru microintrprinderi.Din cate stiu,parca a fost declarata ilegala de catre instanta.Suntem amenitati sa o platim,altfel vom fi dati in judecata.Multumesc!
Răspuns la discuția Scadenta anticipata
Ce sanse de castig am ?
In luna decembrie 2012 am castigat procesul impotriva unei banci legat de comisionul de risc . Nu ni s-a inapoiat inca CR . Am primit o somatie in luna iulie 2013. I -am rugat sa compenseze CR cu datoria ce o avem catre ei si apoi sa ne comunice daca mai inregistram restante . Totodata ni s-a solicitat sa depunem o copie legalizata a hotararii judecatoresti pe care le-am depus-o . Dupa o luna si jumatate de la adresa pe care le-am trimis-o am primit un telefon prin care ni se aduce la cunostinta ca s-a declarat scadenta anticipata a creditului . Mentionez ca daca mi s-ar fi restituit comisionul de risc nu as mai fi inregistrat restante la ei .
Ce pot face in aceasta situatie ?
Multumesc !
Daniela
Din contul deschis pentru creditul ipotecar se pot duce banii in alta parte?

Multumesc!
Buna ziua!
Am un credit ipotecar ca persoana fizica,la care inregistrez restante(dar platesc lunar cat pot).In caz de executare silita,exista posibilitatea sa-mi execute si partile sociale pe care le detin la o societate?Mentionez ca sunt unic asociat si firma detine un apartament si o masina.
Va multumesc!
Buna ziua!
Am un credit la [editat] cu multe clauze abuzive si as vrea sa pornesc o actiune impotriva bancii.Caut pe cineva care sa ma reprezinte si bineinteles,sunt deschis la orice sfaturi si sugestii.
Buna ziua!
Mergand la Reg.com. pentru a depune bilantul pe 2008 am aflat ca firma se afla in dizolvare judiciara pentru nedepunerea bilantului pe 2006,cu toate ca bilantul pe 2007 este depus.Am vandut sediul social si de aceea nu am primit comunicarile.De asemenea am aflat ca s-a facut cerere de numire a unui lichidator,fiind niste datorii la finante, care s-au achitat.Termenul in care puteam face recurs a expirat,dar totusi am facut o actiune in instanta pentru anularea dizolvarii(invocand motive reale de sanatate ce pot fi dovedite cu acte cat si faptul ca nu am luat la cunostinta).Cineva mi-a spus ca ar trebui sa numesc eu un lichidator si sa nu astept sa se numeasca unul din oficiu.Trebuie sa i-au urgent o hotarare si nu stiu ce sa fac.Pot numi un lichidator,chiar daca am facut contestatie in tribunal?Pe firma sunt bunuri(apartament,masina,stoc de marfa etc).Datoriile nu sunt mari,pot fi achitate.Ce se intampla cu patrimoniul in cazul lichidarii?Va rog sa ma ajutati cu un sfat!