avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Activitate descartees20

Activitate descartees20

Da,multumesc mult pentru acest punct de vedere . Maine o sa merg la politie deoarece ei imi cer 3000e sa ma lase in pace si ma suna la ore gen 21 00 sau 8 30 dimineata sa ma intimideze de pe diverse numere de telefon ca o sa iese razboi ,ca o sa regret.
In regulă,au fost ei mai parsivi si au stiut cum ar putea sa ma scoata vinovat ,credibilitatea nu conteaza sau faptul ca suma e una mică si incearca sa faca din tantar armasar? Ajung si cad vinovat ce risc?
Nu am avut niciun contract facut ,am vandut masina dupa 4 luni,am vorbit cu el si a zis ca o pot vinde ca nu are de unde sa imi dea banii insa acum nu recunoaste,el zicand acum ca mi ar fi zis ca sa nu dau masina ca imi da 50e pe săptămână.
Nu stiu daca este mare sau mica insa nu am pretins dobândă nici 1% dar 30 sau 50 % ,atunci nu mai aveam dubii,sau sa ii fi dat 5000 lei . Ma gandesc ca reprezintă un motiv chiar daca suma e mica si de faptul ca apoi am aflat ca cel care a venit sa pretindă ca masina era a lui a facut asta doar ca sa obtina de la mine faptul ca am luat masina in amanet sau camatarie. Eu am luat masina ca nu aveam incredere ca mai vine el sigur sa imi dea banii .
Am împrumutat pe cineva cu 1500 de lei contra unui bmw din 1993 fara acte la ea pretinzand acum ca am facut camatarie cu el. Eu am vandut masina dupa 4 luni cu 1400 de lei iar dupa inca 5 luni a venit la mine cu un unchi pretinzand ca masina a fost a lui si nu trebuia sa o vand ,a facut scandal respectivul ,a tipat ca sa ma intimideze incercand sa imi bage cuvinte nepotrivite gen amanet,tâlhărie,iar dupa 3 4h a sunat sa imi zica ca am fost înregistrat. Este posibil sa imi faca rau ?
Pot primi indemnizatie la copil nou nascut daca sunt pensionat pe caz de boala cu revizuire?
Cei de la primarie nu au mai avut un caz asemanator si nu stiu .
daca da le primesc pe ambele?
Am fost implicat intr-un accident auto,si am masina avariata ,maine urmeaza sa se faca constatarea daunei. Doresc sa stiu daca am dreptul sa solicit plata daunei sa mi se faca mie si sa merg la ce service vreau eu.
Nu are nimeni un sfat sau o idee la intrebarea mea? am inteles ca se calculeaza in functie de cele trei caracteristici,capacitatea,vechime si nivel de poluare...dar ce e aceea taxa specifica pe cilindree?? HELP!!
Taxa specifica pe cilindree: 2997 EURO Cota de reducere: 90% Vechime: peste 14 ani: sub 1997 TAXA (in EURO): 300 EURO TAXA (in RON): 1,295 RON
deci in 2012 o sa platesc si taxa de 2997 euro, taxa specifica pe cilindre?
Iar eu aproximativ, o sa platesc ??