avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Activitate alex_16mai

Activitate alex_16mai

daca achizitionez un imobil prin programul prima casa este posibil sa-l inchiriez LEGAL, nu fara contract. stiu ca se specifica doar faptul ca nu se poate vinde 5 ani.
Multumesc!!!
am cumparat un apartament intr-un bloc nou, iar acum m-am trezit ca langa mine, la foarte mica distanta, se va mai ridica alt bloc. amblele constructii sunt de 3 etaje. ma intereseaza care este distanta intre doua cladiri, ce reglementeaza acest lucru si la cine sa fac o sesizare in acest sens pentru a impiedica construirea noului bloc?
multumesc!
am inchiriat un imobil si am inteles ca valoarea impozitului la astfel de venituri este de 16% aplicata la doar 75% din suma incasata din contract (sub o alta formulare, este de 12% din suma declarata pe contractul de inchiriere). stie cineva ceva in legatura cu asta? ms!
Răspuns la discuția impozitul pe profit
cum ar trebui sa procedez avand in vedere ca am primit o instiintare de plata de la ANAF pentru acest lucru, daca eu nu trebuia sa platesc niciun impozit?
multumesc!
Răspuns la discuția impozitul pe profit
srl-ul a fost facut in 2009, parca nu se platea impozit minim
am un srl infiintat in 2009, dar pe care l-am suspendat in acelasi an, 1 luna mai tarziu, imi puteti spune daca trebuie sa platesc impozit pe profit daca nu am avut asa ceva?
daca am primit notificare de plata de la ANAF ca trebuie sa platesc ce sa fac?
multumesc!
ce trebuie sa indeplineasca o persoana fizica pentru a putea comercializa popcorn in parcuri, targuri si alte locatii? sper sa nu para o intrebare pusa aiurea! va multumesc!
Multumesc pentru raspuns! Panoul va fi amplasat in scarile de bloc. Din cate stiu, pentru spatiile de publicitate indoor nu este nevoie de acordul primariei.
va multumesc!
Buna ziua! Am o agentie de publicitate si realizez o publicatie care contine diferite informatii, ofertele unor firme, date de contact. As vrea sa public si unele informatii emise de primaria orasului unde apare publicatia. Intrebarea mea este daca am nevoie de un acord din partea primariei sau este suficient sa preiau acele informatii de pe site-ul oficial al primariei si sa precizez sursa, data accesarii etc.? Va multumesc!