avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate szenikop

Activitate szenikop

Băiatul meu este angajat la o firmă, lucrează pe excavator. Utilajul e nou pe care lucrează este în proprietatea firmei, Cănd a ridicat brațul excavatorului acesta a atins și a spart parbrizul. A spus acest lucru la centrul firmei, atunci nu au spus nimic că va fi sancționat, pus să plătească. Ieri nu a fost virat avansul pe card, a sunat la firmă și i s-a spus că au fost reținuți banii pentru parbriz. Nu mi se pare corect acest lucru. Nu a fost informat că vor fi reținiți bani. Utilajul nu trebuie să fie asigurat?
Este un copil care lucrează conștiincios, nu cunosc legislația de aceea vă cer ajutorul.
Dacă angajatul lucrează pe axcavator și se sparge parbrizul excavatorului nou, angajatorul poate să rețină salariul ca să plătească angajatul parbrizul spart? Nu at trebui să aibă asigurare ? Nu a fost comunicat că se trage din salar, numai s-a reținut avansul.
Băiatul meu are 19 ani,învaţă la clasă postliceală la zi, lăngă şcolă s-a angajat. Tatăl este obligat prin hotărâre judecătorească să contribuie la educarea lui până la inplinirea vârstei de 26 de ani. Dacă s-a angajat şi învaţă tatăl trebuie să plătească?
Baiatul învață la o clasă postliceală , prin sentință judecătorească tatăl trebuie să contribuie la educarea copilului . Daca învață la clasă postliceală tatăl trebuie să contribuie la educarea copilului?
Notarul public a intocmit un act prin care se renunta la o parte din mostenire asupra unui imobil. Notarul a trecut si alte imobile la care se renunta mostenirea fara sa explice partilor. Exista modalitate de atacare, sau ce e de facut. Actul a fost intocmit ieri.
Fratele tatălui meu e cel după care mostenim,suntem trei frati Mi se parea corect ca si mama sa primeasca ceva. Nu stiu ce spune legea.
Mostenirea a fost primita dupa moartea tatalui. Mama copiilor nu primeste nimic?
Tatăl este decedat,din partea tatei de la o rudă rămâne mostenire. Sunt trei copii și mama acestora. Cum se împarte moștenirea?
Conform hotărîrii judecătoresti fostul sot este obligat să plătescă pensie întreţinere copil pănă la majoratul acestuia Baiatul meu a împlinit 18 ani,este in clasa a XI, mai are un an de studiu. Am înteles că părintele este obligat să plătească pănă cănd învaţă copilul, dar să nu depăşescă 24 de ani. Ce trebuie să fac
Răspuns la discuția Educatie
Exista numarul de elevi! Dar sa nu duca copii din comuna noastra.