avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Educatie
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Educatie


Intr-o localitate unde exista scoala poate veni de la o alta scoala microbuz scolar pentru a transporta elevi la scoala lor? Exista vreo lege referitoare la aceasta situatie? Elvii din inv. primar pot fi transportati la zeci de kilometrii cand exista scoala in localitate?
Cel mai recent răspuns: szenikop , utilizator 17:01, 13 Septembrie 2016
Buna ziua,
Studiati legea educatiei nationale 1/2011.
Degeaba exista cladire daca numarul de elevi din sat este insuficient si deci nu pot fi angajati invatatori.
In anii '70 mergeam, intre clasele 5 - 8, pe jos, 12 km zilnic la scoala din comuna si invatam carte daca voiam.
Exista numarul de elevi! Dar sa nu duca copii din comuna noastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere de 50% pentru elevi care circula cu mijloc de transport in comun ! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna seara ! Dupa ce am vazut scandalul dintre elevi si primarul Constantei radu Mazare m-am gandit ca si in cazul meu si a inca 1000 de elevi al LTTV se ... (vezi toată discuția)
Unde și sub ce forma sa ne adresam , pt a ne păstra învățătoarea și școlile sa nu mai fie desființate ? Adina Cireasa Adina Cireasa Buna ziua ! Sunt mămica a unui băiețel in clasa întâi , elev la Sc generală Budeşti , Jud Vâlcea .toti părinții suntem înverșunați din cauza ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de instigare la boicotare Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna ziua ! Sa va detaliez problema mai pe scurt ! Eu alaturi de inca 4 elevii ai Liceului Teoretic Tudor Vladimirescu Draganesti-Olt , am formultat un ... (vezi toată discuția)