avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate lauraalexa

Activitate lauraalexa

Răspuns la discuția Reabilitarea de drept
Veti putea sustine examenul in cazul in care cazierul este curat,insa daca veti reusi sa treceti toate probele de concurs cred ca este foarte posibil sa aveti probleme cu buna reputatie. Buna reputatie se verifica la sfarsit,doar pt cei admisi si daca ati fost condamnat,chiar daca a intervenit reabilitarea,cred ca veti fi respins. Anul trecut a fost un asemenea caz la INM,un candidat fusese condamnat cu multi ani in urma pt insulta parca,intervenise de mult reabilitarea,si a fost respins intrucat nu indeplinea conditia de buna reputatie.
Răspuns la discuția admitere sng 2010
Buna! Ar fi ceva sa avem 25 mil(banuiesc ca este brutul,ca ar fi prea frumos sa fie netul). In legea salarizarii unice coeficientul pt un grefier incadrat pe treapta imediat superioara celei de debutant este de 2.65,si inmultit cu 705 inseamna 1868...la care se adauga 5%,7% sau 10% in funtie de gradul instantei si probabil sporul de risc de 15%,deci dupa calculele mele ies cam 23 mil...iar pt cei cu vechime in munca probabil ajunge pe la 25 mil.
Răspuns la discuția admitere sng 2010
rezultatele
[ link extern ]
Răspuns la discuția admitere sng 2010
S-au afisat!!!
Răspuns la discuția admitere sng 2010
Eu am dat acum prima data,in toamna nu am mai avut energie dupa ex la inm. Si pe mine m-a pus pe ganduri intrebarea cu cererea de chemare in judecata,eu am scris ca trebuie depusa in 3 exemplare pt ca m-am gandit la formularea din cod,unde scrie ca la cerere trebuie ''alaturate'' atatea copii cati parati sunt,deci un exemplar ramane la instanta si trebuie inca 2 in cazul nostru.
Răspuns la discuția admitere sng 2010
Sa speram...tu cam ce medie ti-ai calculat? Eu cred ca o sa cedez nervos pana pe 10#-o
Răspuns la discuția admitere sng 2010
Eu mi-am calculat 9 si putin,oricum am mari emotii si mai avem ceva de asteptat,cred ca se va intra cu nota destul de mare.
Răspuns la discuția ZAHAR SOMER...........
In Bucuresti somerii pot ridica zaharul si faina doar de la Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, str. Salcetului,nr 5,sector 4.
Răspuns la discuția admitere sng 2010
Este prima data cand dau ex,de invatat m-am apucat acum 2 saptamani...tu cand te-ai inscris si la ce tribunal? Sunt curioasa daca vor fi multi candidati...eu m-am inscris saptamana trecuta la Trib Bucuresti si erau doar 2 inscrisi,dar de atunci e posibil sa se mai fi inscris destui. Spor maxim la invatat!
Răspuns la discuția admitere sng 2010
Buna! Cine mai da examen in februarie? Eu m-am inscris si m-am apucat de invatat...si as vrea sa mai schimb impresii cu persoane care se pregatesc.