Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
Cum pot deveni proprietar al unui teren luat in concesiune pe 25 de ani de la primărie si pe care am construit o casă.termenul de concesiune a expirat.
Sunt parte vătămate intr un dosar de furt.Am primit citația acasă care spune "măsuri si exceptii dispuse de judecător in camera preliminara".Ce inseamna asta?Ce trebuie să fac?Multumesc!
buna seara!in urma cu 2 ani am reclamat un furt la politie.intre timp hotul a fost prins si trimis in judecata. daca nu ma prezint la nici un termen ce se poate intampla?
buna! sunt victima intr un proces in care un individ mi a furat un obiect. am filmari am martori deci sanse mari sa castig.obiectul furat l a vandut intre timp.eu cum imi recuperez banii pe acel obiect daca instanta imi da dreptate daca individul nu are nimic?onorariul pt avocatul meu il mai pot recupera daca castig procesul?multumesc!
Tatăl meu a decedat de curând, era vaduv si de 2 ani a fost recăsătorit. Inainte de aceasta căsătorie avea un apartament si cateva terenuri.Sotia lui face parte la aceste bunuri?
buna ziua!sunt nascuta in 1969 si lucrez de 30 de ani ca asistent medical la spitalul de neuropsihiatrie socola iasi.la ce varsta pot iesi la pensie conform h,g 1025/2003 anexa 3 nr.crt 144 ?multumesc!
am o casa de vacanta la tara de 7 ani.de 4 ani am primit sa locuiasca un verisor.fara contract,fara chirie.pur si simplu pt ca nu avea unde.de ceva timp imi face necazuri,a intrat intr o camera incuiata de a mea unde tineam lucruri personale si a furat din ele .acum incerc sa scap de el dar nu prea ppot pt ca devine violent.ce pot face sa ii evacuez?multumesc!
am un baietel in clasa a 8-a care studiaza la clariet din clasa a 5-a.a mers foarte bine cu studiul instrumentului dar in ultimul an(clasa a 8-a)profesorul a inceput sa i vorbeasca urat ,sa i spuna ca nu o sa l angajeze nimeni ca clarinetist ,tipete,urlete,obiecte aruncate prin sala de curs.de cate ori se intalneau ii spunea sa si caute alta scoala ca el nu l mai tine.de cand copilul nu mai merge la scoala face online ore cu acest profesor si am observat ca dupa ce incheie oira copilului i se inroseste laba piciorului si se umfla.apoi dupa cca 30 min revine la loc.am mers la alergolog si m a trimis la psiholog care mi a spus ca este foarte stresat si mi a recomandat un psihiatru.am mers si l a diagnosticat cu ,,deficienta de comunicare''datorate stresului acumulat.ce pot face cu acest om?pot depune plangere penala?multumesc!