avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Activitate Elena Lidiana

Activitate Elena Lidiana

Răspuns la discuția Recunoasterea paternitatii
nu fetita nu are tata in certificat si nici nu vreau sa o trec pe numele tatalui ei biologic
Răspuns la discuția Recunoasterea paternitatii
va multumesc pt raspuns. mai am o intrebare. inainte de casatoria civila cu fostul sot am nascut o fetita care e trecuta doar pe numele meu .pot scrie in cererea de divort ca nu am copii minori in cadrul casatoriei sa pot divorta mai repede?
sun casatorita cu alt cineva dar de 2 ani sunt impreuna cu actualul meu prieten, acum sunt insarcinata si el vrea ca copilul sa poarte numele lui cum putem face asta eu nefiind divortata pt ca fostul nu vrea sa divorteze?
Răspuns la discuția Certificate originale, recuperare
nu tin certificatul la mama dar avand in vedere ca nu ii place ca am plecat cu altcineva mi-a furat toate actele pe care le aveam in casa eu locuind in aceasi curte cu ea dar case separat.iti multumesc pt mesaj.
Răspuns la discuția Certificate originale, recuperare
cum pot face plangere acolo ? eu locuiesc in judetul Hunedoara si ei in judetul Prahova. din motive de sanatate nu ma pot deplasa pana acolo si cei de la politie au zis ca trebuie sa ma prezint personal
ce pot face in situatia in care sotul nu imi da certificatul de casatorie in original si nici mama certificatul de nastere sa imi pot face buletinul. precizez ca nu mai locuim impreuna si eu sunt stabilita in alt judet. nici de la primarie nu imi da duplicate. va multumesc
as dori sa stiu daca pot cere divortul in alt judet decat in acela in care a avut loc casatoria. eu locuiesc de 8 luni in Deva jud. Hunedoara impreuna cu altcineva si sotul in jud Prahova, am domiciliu in jud Hunedoara si eu vreau sa bag actiunea de divort. doresc sa stiu daca pot face asta de aici din localitatea Deva si sa il chem pe el aici? Mentionez ca e de acord cu divortul dar vrea sa se faca prin tribunal.