avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Activitate skywalker73

Activitate skywalker73

Bună seara. In noile grile de salarizare a personalului didactic auxiliar din invățământ la funcția instructor de educatie extrașcolară s-au modificat gradele, in sensul ca in vechile grile erau: Debutant, Gradul III, Gradul II și gradul I iar in noua grila apare: Debutant, Gradul II, Gradul I și Gradul I A. Eu am fost pe vechea grilă la Gradul I, maxim. In noua grilă mă incadrez la nou apărutul I A, care este maxim, sau la Gradul I din noua grila care ar fi al II-lea după vechea grilă? Mi s-a spus că e o gradatie nouă și trebuie examen de promovare. Dar in noua grilă apare o ciudățenie. La instructor de educație extrașcolară S (studii superioare de lungă durată) apar gradele așa cum v-am explicat, Debutant, Gradul II, Gradul I și Gradul I A. La instructor de educație extrașcolară SSD (studii superioare de scurtă durată) apar cum era in vechea grilă, Debutant, Gradul III, Gradul II și Gradul I, iar la instructor de educație extrascolară M (studii medii) apare ca la instructor de educație extrașcolară S, respectiv Debutant, Gradul II, Gradul I și Gradul I A. Deci, care ar fi realitatea? Mulțumesc anticipat!
pai cum e posibil?
asta inseamna ca salariul pentru incadrarea cu studii superioare va fi mai mic decat la studii medii?
Buna ziua. As dori o lamurire in legatura cu nivelul salarizarii in cazut transformarii unui post cu studii medii in unul cu studii superioare. Daca pe noua incadrare cu studii superioare sarariul este mai mic decat cel la studii medii atunci se pastreaza salarizarea cea mai mare, respectiv de la studii medii? As dori urgent un articol de lege unde se precizeaza asta ? Multumesc !
personal contractual. didactic auxiliar
vreun articol de lege pentru edificare?
Buna ziua. Momentan sunt incadrat pe un post cu studii medii, respectiv instructor de educatie la un centru scolar de educatie incluziva, dar sunt absolvent de facultate. As dori sa stiu care sunt conditiile si pasii pentru transformarea postului din studii medii in studii superioare. As dori sa mai stiu daca in cazul trecerii pe post cu studii superioare se pierd gradatiile si salarizarea aferente studiilor medii si se incepe de la debutant cu studii superioare, inclusiv un salariu mai mic decat la categoria maxima la nivelul inferior de studii. Unii ziceau ca daca se schimba incadrarea in studii superioare salariu va fi mai mic la treapta minima de la studii superioare ( ceea ce nu mi se pare normal) iar altii ziceau ca in cazul in care salariul calculat pentru noua functie este mai mic decat cel anterior se pastreaza salarizarea veche si noua incadrare ( asa mi s-ar parea normal, eu consider incadrarea pe studii superioare o promovare). As dori pentru fiecare raspuns si o baza legala cu trimiteri la articole de lege. Multumesc mult !
poi normal cheltuielile de judecata le plateste cine pierde daca se cere asta
Protectia consumatorului in Romania e o mare gluma !!! Mie mi-au spus ca am dreptate dar daca firma nu vrea sa ma despagubeasca sa ii dau in judecata ! Atunci ce rost mai are protectia consumatorului daca nu ii obliga ei la despagubiri?
sunt in irlanda. am fost acasa de craciun. atunci mi s-a furat bagajul