avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Activitate vwwhite

Activitate vwwhite

Răspuns la discuția Plata drepturi salariale
Multumesc
Răspuns la discuția Plata drepturi salariale
Multumesc. Mai e necesar depunerea unei plangeri prealabile? Ce sanse de reusita credeti ca sunt?
Bună ziua. Funcționar public cu statut special (agent), a îndeplinit prin decizie a directorului unității, atribuții specifice unui ofițer, fără a beneficia de drepturile salariale ale unui ofițer. Ce ar trebui să facă, care e procedura de urmat pentru ai fi plătite drepturile salariale pentru munca prestată? Multumesc.
Bună ziua. Speța e următoarea. Bunicii din partea tatălui meu, au doi copii, tatăl meu și fratele lui. În timpul vieții, bunicii (nu știu exact, au vândut casa sau au donat-o) fratelui tatălui meu. Tatăl meu a renunțat, VERBAL, la dreptul de a moștenii casa. Bunicii au decedat, anul trecut decedând și tatăl meu, fratele tatălui meu trăiește. Eu, în calitate de nepot, pot moșteni o parte din casa bunicilor? Se poate contesta actul de vânzare sau donație, v-am spus nu știu exact cum au procedat. Mulțumesc.
Răspuns la discuția Mansardare imobil
Multumesc.
Buna ziua. Părinții mei sunt propritarii unui apartament aflat intr-un imobil (casa nationalizata fara etaj) compus din patru apartamente cu proprietari diferiti. Dorim sa mansardam podul de deasupra apartamentului nostru si avem acordul de principiu al vecinilor. Partea nostra de pod e comuna doar cu un vecin. Ce amenda riscam daca efectuam lucrarea fara stirea Primariei? Mentionez ca acoperișul va ramane la fel, forma, acoperamant. Care e legea care reglementează astfel de modificari la imobil? Multumesc.
Multumesc.
Multumesc. Stiti cumva care e procedura si termenul legal in care se poate scoate certificat medico-legal. Precizez ca accidentul s-a petrecut recent, victima aflandu-se internata in spital.
Multumesc. Inteleg ca in urma impacarii, nu se pot solicita despagubiri, nici de la asiguratorul masinii nici de la sofer ?! Dar daca nu se impaca si in cursul procesului penal (in urma constituirii ca parte civila) se primesc despagubiri de la vinovat, se mai poate inainta documentatia catre asiguratorul masinii in vederea primirii eventualelor despagubiri ?