Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Oricum, fiecare cu parerea lui, si in orice caz, nu se tine cont de parerea noastra.
Insa, ar fi bine sa stim din timp ce forma va avea examenul, ca sa ne pregatim in consecinta.:luck:
Da, de aia pică atâta lume la INM, pentru că învaţă şi nu tocesc... Hai măi, mie mi se pare o aiureală ideea asta că grilele reflectă cât ai tocit! Nu suntem la liceu unde variantele incorecte se exclud din start şi rămân 2 posibile din care cea corectă e evidentă! ªi nimeni nu poate toci mii de pagini! ªi cine poate, merge la concurs de recitat poezii, nu la examen de barou.
Cristina Man a scris:
Sper sincer sa nu ai dreptate cu grilele alea. Daca e in septembrie, e bine, sa zicem. Dar nu grile. Desi, avantajul cu grile ar fi ca nu ar dura jumate de an sa afiseze rezultatele. Vedem...
Si care ar fi dezavantajul?
Cristina Man a scris:
La penal e foarte bun manualul pentru licenta (printre autori Mitrache, T. Toader s.a.), eu dupa asta am invatat, e toata materia la un loc si e mai mult decat cuprinzator. Si codul desigur, mai ales la partea speciala.
La procedura penala am invatat in facultate dupa Neagu iar pentru Barou in nov am insistat foarte mult pe cod si doar unde aveam nelamuriri am mai deschis Neagu. Am luat 9.35, deci cred ca e bine.
Imi mai spusese cineva ca a invatat decat din cod la procedura penala si a luat nota buna si nu stiam ce sa cred... Eu in anul 3 am invatat din sintezele lui Neagu, nu din tratatele groase pentru ca nu ne cerea mai mult proful....
La penal asta e cartea de care zici ?: [ link extern ]
Merci mult !
Sa inteleg ca ai luat la Barou? :)=D>