avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal

Am si eu o intrebare in legatura cu dosarele penale.
De exemplu dak ai savarshit o infractiune,de exemplu: furt ,nu deosebit de grav,peste o perioada de aprox. 6 luni ai cazierul curat?
Astept un rasp. Merci!!!:D
Cel mai recent răspuns: classicsoul77 , utilizator 22:19, 4 Aprilie 2010
Depinde daca ai fost ori nu condamnata si daca se amnistiaza.
Pai momentan astept sa-mi vina aksa "invitatia" la politie,apoi nush ce se va mai intampla, ma astept si la o amenda usturatoare :D
Pentru a primi lamuriri la obiect,care va pot fi de folos,ar fi bine daca ati arata ce intelegeti dvs.prin furt ,nu deosebit de grav,in sensul de a ne indica in ce conditii a fost savarsita fapta,care este prejudiciul si daca acesta a fost acoperit.
Este vorba de 2 oje,luate dintr-un Hipermarket ,in valoare de 30 lei pe care le-am si achitat apoi.
Avand in vedere situatia,astfel cum ati expus-o,este vorba despre o infractiune de furt calificat,prev.de art.208-209 lit e c.pen.,fapta fiind pedepsita cu inchisoare de la 3 ani la 15 ani.
Avand in vedere cuantumul minor al prejudiciului,care a fost acoperit,in situatia in care va aflati la prima fapta,ati recunoscut cele intamplate si ati colaborat formal cu organele de cerecetare,urmeaza sa primiti o sanctiune cu amenda administrativa,aplicata de procuror,conf.art.18/1 c.pen.,care nu va fi inserata in cazierul judiciar

Alte discuții în legătură

Furt calificat din magazin vald_15 vald_15 o mare rugaminte am de la cei de pe forum care ma pot ajuta . Anul trecut prin martie , am ajuns cu un prieten prin [EDITAT] seara pe la ora 19 -20 . ... (vezi toată discuția)
Furt Leylia Leylia Acum ceva timp mi s-a intocmit un dosar penal pentru inf de furt. Pe data de 18 ianuarie am fost chemata s adau o declaratie la politie, iar peste 1 luna am ... (vezi toată discuția)
Caz de furt aleinaddana aleinaddana as dori sa stiu cum as putea sa scap usor daca s-a depus plangere impotriva mea la politie pt furt dintr-un magazin de haine in valoare de 300ron.mentionez k ... (vezi toată discuția)