avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale informatii facilitati deschidere firma persoana sub 35 ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

informatii facilitati deschidere firma persoana sub 35 ani

Va rog frumos sa-mi spuneti daca sunt in vigoare prevederile conform carora o persoana sub 35 ani beneficiaza de anumite facilitati la infiintarea unei firme:
-capital social 10 lei
-3 ani scutire la plata impozitului pe profit.....
Vorbim de promisiunile facute de premier si date ca si importante pt.stimularea economiei
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 09:52, 2 Aprilie 2010
e vorba de firmele starter
Este tot proiect .
www.avocatnet.ro/UserFiles/a...

Daca se va adopta acest proiect si ve deveni lege aplicabila, trebuie bine cumpanit daca merita sau nu infiintata o firma starter, pentru ca sint facilitati dar si restrictii , si apreciez ca aceste restrictii sunt destul de severe .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitati firme noi infiintate OMHR OMHR Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu anumite informatii in ceea ce priveste facilitatile pe care le are o firma nou infiintata?scutiri de la impozite,in ce ... (vezi toată discuția)
Deducere impozite pentru tineri cataflorescu cataflorescu Buna ziua, As dori sa stiu care este baza legala pentru scutirea de impozit pe profit pentru tinerii care-si infiinteaza societate comerciala? As putea ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma tineri sub 35 de ani aspacardin aspacardin M-ar interesa deschiderea unui restaurant (eventual bio) prin proiectul pentru stimularea tinerilor intreprinzatori. Din cum vad eu lucrurile, suma aceea de 10 ... (vezi toată discuția)