avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general FACILITATI FIRME NOI INFIINTATE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

FACILITATI FIRME NOI INFIINTATE

Buna ziua!
Ma poate ajuta cineva cu anumite informatii in ceea ce priveste facilitatile pe care le are o firma nou infiintata?scutiri de la impozite,in ce conditii?multumesc
Cel mai recent răspuns: OMHR , Consultant resurse umane 12:52, 10 Aprilie 2010
nu stiu sa existe astfel de facilitati ; doar reducerile de taxe practicate de registrul comertului la infiintarea unei firme de catre studenti
Este un proiect in dezbatere privind unele facilitati ce se vor acorda firmelor starter - asa sunt numite -( cele cu capital de 10lei ) dar dupa cum ati intrebat deduc ca firma deja exista iar in cazul in care este asa, nu mai puteti beneficia de facilitatile firmei starter , avand deja o firma .
Precizati obiectul de activitate , poate or fi ceva facilitati in legea speciala , cea care reglementeaza activitatea desfasurata .


firma nu este inca infiintata,va avea activitate de constructii
nu aveti scutiri de taxe la infiintare decat in situatia in care sunteti student ... insa, aveti facilitati la angajarea personalului, daca angajati someri sau persoane peste 45ani
www.avocatnet.ro/UserFiles/a...

proiectul de lege privind infiintarea firmelor starter
va multumesc tuturor pt raspunsuri:love2:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii facilitati deschidere firma persoana sub 35 ani teisoara teisoara Va rog frumos sa-mi spuneti daca sunt in vigoare prevederile conform carora o persoana sub 35 ani beneficiaza de anumite facilitati la infiintarea unei ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma tineri sub 35 de ani aspacardin aspacardin M-ar interesa deschiderea unui restaurant (eventual bio) prin proiectul pentru stimularea tinerilor intreprinzatori. Din cum vad eu lucrurile, suma aceea de 10 ... (vezi toată discuția)
Reduceri la infiintarea unui srl de catre un student florentinadaniela florentinadaniela Buna seara, sunt studenta in anul I la master si as dori sa infiintez un SRL. Am vazut pe ONRC ca se ofera reduceri, dar nu si care este valoarea reducerii. ... (vezi toată discuția)