avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... firma recuperari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

firma recuperari

asi doin urma cu ri sa stiu, bunica mea acu, vreo 7 ani a facut o abonare la orange si a decedat in urma cu 7 ani noi nu am stiut de abonament ,,ssi neam trezit dupa ani de zile cu factura de 24 miloane care noi nici nu stiam de ea. si a sunat de la bu curecasti firma eos recuperari sa platim noi factura de 24 mil . asi dori sa stiu ce se poate facie pt ca tata e acum mostenitor si au zis ca al da pe el in judecata dar n inteleg bunica a decedat si casa nu mai e pe numele ei e a tatalui meu ce probleme poate avea tata.
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 14:41, 2 Aprilie 2010
stati linistit ca nu se intampla nimic, astia sunt niste n...titi. nu au cum sa va dea in judecata intrucat s-a prescris creanta.
Buna ziua, user CSIBIBRANDU...

interventie moderator

Va rog sa cititi Regulamentul de postare in forum si sa stergeti denumirea societatii implicate in discutie, pentru ca riscati ca mesajul dvs. sa fie sters (tocmai ati incalcat Regulamentul...) :)
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire psihologica societate recuperari creante ciortan ciortan Sunt deranjat de EOS KSI pt o factura fantoma de la fostul Dialog, actula Orange, emisa in urma cu 10 ani si amenintat cu executor si procese, desigur, intr o ... (vezi toată discuția)
Am o intrebare Lixandra Ionut mihai Lixandra Ionut mihai in anul 2003 tatal meu a facut un abonamet telefonic orange unui prieten tatal meu a decedat in anul 2004 la inceputul anului dupa decesul lui persoana care ... (vezi toată discuția)
Executare silita - debit prescris ContSters156909 ContSters156909 buna ziua.am avut abonament la orange si nu am mai platit factura asta in anul 2003. si dupa ceva timp au inceput cei de la eos sa sune,pana si azi dupa 7 ani ... (vezi toată discuția)