avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum pot sa-mi iau copilul de la fostul sot avand ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum pot sa-mi iau copilul de la fostul sot avand hotararea de custodie

as dori sa stiu cum pot sa-mi iau copilul meu de 6 ani de la fostul sot dupa ce am castigat procesul de custodie si am hotararea in mana. Acesta nu vrea sa mi-l dea si nu imi permit sa platesc un executor judecatoresc. Politia mi-a spus ca nu se baga. Va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: bakugan , utilizator 16:08, 11 Aprilie 2010
Fara ajutorul executorului judecatoresc chiar nu puteti.
executorul judecatoresc
stiti cumva care este tariful executorului pentru o astfel de situatie si cum pot avea certitudinea ca il pot recupera pe copil?
Cateva sute de lei noi.
O sa recuperati copilul, executorul judecatoresc are posibilitatea legala de a apela la organele de politie/jandarmerie in executarea silita.
cu execut sigur rezolvati,imprumutati-va si mergeti la un executor,ca aveti de unde alege..Succes!
Ultima modificare: Duminică, 4 Aprilie 2010
Cristina Voicu, Avocat

Alte discuții în legătură

Vizitare minor ContSters88252 ContSters88252 buna ziua in cazul in care am o sentinta judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila ,in care este prevazut programul de vizitare a ... (vezi toată discuția)
Custodia minorului man15 man15 Sunt divortat de 7 ani si am un copil de 12 ani pe care trebuie sa il iau in luna august la mine, asa a hotarat judecatoarea in urma sentintei de divort, doar ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi castig copilul meu de 6 ani ContSters137221 ContSters137221 Am divortat de sotul meu in septembrie 2009, plecand pe furis de acasa impreuna cu baietelul meu de 6 ani. A trebuit sa fac acest lucru deoarece sotul meu este ... (vezi toată discuția)