Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

Juld5 
	    	Utilizator

Juld5 
	    	Utilizator	    

daio73 
	    	Utilizator

daio73 
	    	Utilizator	    

Juld5 
	    	Utilizator

Juld5 
	    	Utilizator	    

Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

silviat	                   

Buna ziua,
Saptamana trecuta am avut un accident rutier, am lovit o persoana pe trecerea de pietoni.(doar am atins-o putin cu aripa din dreapta a ... (vezi toată discuția)
	                    silviat	                   

Buna ziua,
Saptamana trecuta am avut un accident rutier, am lovit o persoana pe trecerea de pietoni.(doar am atins-o putin cu aripa din dreapta a ... (vezi toată discuția)

DaniDaniel	                   

Buna ziua. Am accidentat usor cu oglinda un pieton in stare de ebrietate. M-am oprit si am insistat sa-l duc la spital dar pur si simplu nu a vrut. Dupa cateva ... (vezi toată discuția)
	                    DaniDaniel	                   

Buna ziua. Am accidentat usor cu oglinda un pieton in stare de ebrietate. M-am oprit si am insistat sa-l duc la spital dar pur si simplu nu a vrut. Dupa cateva ... (vezi toată discuția)

CorinaBurcea	                   

Buna seara! Pe data de 14 iulie am avut un accident pe sos. Chitila. Din cauza vizibilitatii reduse (o alta masina era pe banda din partea stanga a mea) si din ... (vezi toată discuția)
	                    CorinaBurcea	                   

Buna seara! Pe data de 14 iulie am avut un accident pe sos. Chitila. Din cauza vizibilitatii reduse (o alta masina era pe banda din partea stanga a mea) si din ... (vezi toată discuția)