avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radierea firmei din oficiu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radierea firmei din oficiu

Buna ziua,
Am un SRL mic, caruia i-am suspendat activitatea pe 3 ani incepand cu 1 iunie 2009..dar finantele tot cer bilant, declaratii si fise fiscale..mai am si niste datorii de platit la finante. Intrebarea mea este daca se poate radia din oficiu, si daca mai tb sa trimit obligatoriu aceste documente. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:32, 7 Aprilie 2010
La sediul Registrului Comertului se depune un dosar care cuprinde printre altele un certificat emis de organul fiscal competent dincare sa rezulte ca NU aveti datorii la buget.Concluzia este destul de clara.
Daca are datorii nu se radiaza din oficiu. Radierea intervine dupa achitarea datoriilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare/radiere din oficiu ghileaovidiu ghileaovidiu Buna ziua, as dori sa stiu ce se intampla cu un SRL, prezentandu-va situatia mea. In anul 2008 - octombrie am infiintat o societate (SRL) ca si asociat unic. ... (vezi toată discuția)
Bilant finante valery valery Am avut o firma si ptr ca nu am depus bilantul la ORC si finante mi-au dizolvat-o in instanta. Acum imi vine de la finante ca trebuie sa depun bilantul in ... (vezi toată discuția)
Dizolvare/radiere srl alext alext Doresc radierea unui SRL cu asociat unic, fara lichidator. Eu sunt asociat unic si administrator. Are sediul expirat din 4 iunie 2007 si are bilantul anual ... (vezi toată discuția)