avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ore suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ore suplimentare

lucrez la o firma de constructii si pe perioada verii in unele zile este nevoie sa se lucreze 10 ore uneori si sambata si duminica. avand in vedere ca am 100 de angajati si nu stiu tot timpul cand este nevoie sa se lucreze 10 ore as dori sa dau o nota interna pentru orele suplimentare, sa fiu acoperita in caz de ceva, avand in vedere ca pentru orele peste program se face chemare scrisa cu acordul angajatului. ma poate ajuta cineva cu un model la general pe care sa-l prelucrez pe baza de proces verbal cu semnatura de acceptare? multumesc.

Alte discuții în legătură

Cum pontam sambata? hgabi hgabi Am urmatoarea situatie: programul de lucru cu clientii firmei este urmarorul luni -vineri:8-18, iar sambata:8-13. Angajatii sunt programati in ture, astfel ... (vezi toată discuția)
Program de lucru 11 ore. sporuri. va rog un sfat. didi67 didi67 Am o intrebare referitoare la relatiile de munca, respectiv durata timpului de lucru (si salarizarea) in cazul unei repartizari inegale a timpului de lucru. As ... (vezi toată discuția)
Timpi de lucru anamariacelik anamariacelik buna ziua, poate cineva sa ma ajute cu o lamurire in ceea ce priveste timpul de lucru in cazul unei farmacii? Sunt angajate 2 asistente de farmacie Doamna ... (vezi toată discuția)