avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... EXPERT=JUDECATA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

EXPERT=JUDECATA

Buna seara.Intrebarea mea este urmatoarea:pot da in judecata(desi nu-mi doresc acest lucru,ar fi o ultima solutie)un expert topo(judiciar)?.Am motive intemeiate(destule si grave).Pina la al da in jud.ce alte cai de atac am.Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.:angry:
Cel mai recent răspuns: silvia p , utilizator 21:49, 9 Aprilie 2010
Pentru a primi un raspuns la obiect va rog detaliati despre ce este vorba.
Da, il puteti da in judecata ...art.998 C.civ. prevede ca , orice fapta a omului, care cauzeaza altuia prejudiciu, obliga pe acela din a carui greseala s-a ocazionat, a-l repara.
depinde de situatie.... actiune la instanta sau plangere penala?
Corect.Scuze pentru intirziere.Sunt (inca)in proces de granituire cu un vecin.S-a ajuns la un moment in instanta cind amindoi am fost de acord cu o expertiza topo judiciara.Expertul a depus materialul facut de el dar cu CONCLUZIIsi PARERI partinitoare=toate in favoarea vecinului=desi din toate masuratorile efectuate anterior inclusiv expertiza TOATE LATURILE mele sunt real mai mici decit in ACTE,ale LUI MAI MARI si cu toate acestea el (EXP.)concluzioneaza ca eu sunt cea care ma suprapun peste el si nu invers .Intre timp am cerut parerea si altor persoane si am dreptate.
Dna.Av.nici nu vreau sa-i fac rau,dar din cauza LUI azi am pierdut procesul.NOROCUL meu daca pot spune asa este ca jud.a ales cea mai putin rea varianta pentru mine

Alte discuții în legătură

Recurs...=+expertiza silvia p silvia p Buna seara,am terminat un proces de granituire la fond pe care l-am pirdut cu drept de recurs.Motivarea nu am primit inca dar trebuie sa ma pregatesc cit de ... (vezi toată discuția)
Posibilitati de indreptare handsu handsu Car sunt posibilitatile de indreptare folosite in cazul expertizelor neclare , necompetente sau inexacte ? (vezi toată discuția)
Mori cu dreptatea in mina silvia p silvia p Buna ziua.Sunt Silvia si am revenit.Sunt extrem de furioasa si contrariata de ce se poate intimpla in justitia noastra.:((Azi am avut termen la jud.BUF.(sunt ... (vezi toată discuția)