avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Conditii pentru cumularea venitului de pe PFA- in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Conditii pentru cumularea venitului de pe PFA- in cazul calcularii indemniz pt concediul de crestere copil

Buna ziua,

Am o nelamurire in referitoare la conditiile care trebuie indeplinite pentru cumularea veniturilor:
Am carte de munca de 2 ani(adica vechime mai mare de 12 luni) si obtin venituri ca si PFA (PFA-ul are vechimea doar 10 luni). In cazul unui concediu de crestere copil pentru calculul indemnizatiei, se vor lua in calcul ambele venituri?
Pana acum am auzit mai multe variante, printre care aceea ca daca nu am pfa-ul infiintat cu 12 luni inainte de nasterea copilului, atunci venitul castigat in calitate de PFA nu se va lua in calcul pentru calculul indemnizatiei din concediul de crestere.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

O persoană obține venit de la două firme (are contract de muncă) și prin pfa. se includ toate aceste venituri în baza de calcul a indemnizației de creștere a copilului? Utilizator2211 Utilizator2211 Persoana în cauză obtine venit de la două firme cu carte de muncă și prin PFA. La calculul indemnizație de creștere a copilului se includ toate ... (vezi toată discuția)
Concediul de paternitate anca.simina anca.simina Buna ziua! eu voi naste peste 1 luna si sotul meu va intra in concediu de paternitate. E angajat cu carte de munca la facultate, are si contract cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil venituri din salariu si pfa emma13_tudorache emma13_tudorache Salut, Tocmai am aflat ca sunt insarcinata si o sa nasc in jur de 06 octombrie 2017. Eu momentan sunt angajata cu un salariu net de 4000RON, respectiv ... (vezi toată discuția)