avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pfa si indemnizatie pt prenatal si postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pfa si indemnizatie pt prenatal si postnatal

Buna ziua,

Ajutati-ma va rog cu niste informatii:
- Se vrea sa trec pe pfa si vreau sa stiu daca este ok sau nu.
- am 15 ani de zile cu carte de munca (cu trecere de pe o firma la alta, angajatorul fiind acelasi dar sub diverse denumiri)
- Pe cartea de munca am salariu de 1870 ron net iar pe pfa as castiga un salariu mai mare net.
- In acelasi timp spun ei ca mi-ar merge si cartea de munca , adica imi platesc la casa de pensii pt un salariu minim pe economie
- Sa zicem ca de la 1 mai trec pe pfa si pana sa implinesc 1 an pe acest pfa raman insarcinata si trebuie sa intru in prenatal
- As putea sa mai primesc indemnizatiile de la stat si cati bani as primi eu in aceasta situatie?
- Ei imi spun ca nu are importanta si ca primesc absolut la fel, adica daca am continuitate (azi imi dau demisia si maine semnez contractul pe pfa) nu conteaza ...ca se ia realizatul
- Am mai vorbit si cu cumnata mea care e pe hr dar nu face pfa si mi-a zis ca normal ar fii la cotizat sa fiu platita (adica la acel minim pe economie).

va rog sa ma ajutati pt ca ma tot preseaza sa le dau un raspuns si nu stiu care...

Alte discuții în legătură

Reincadrare in munca din cic - nu mi se respecta contractul de munca iza_corbu iza_corbu Buna seara, in primul rand imi cer scuze ca va cer din nou ajutorul, dar nu stiu cu sa ma adresez. Problema este urmatoarea: -sunt angajata cu ... (vezi toată discuția)
Cic2 daca cic1 expira cu o luna inainte de nasterea celui de-al doilea copil nerantula nerantula Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie: - am un copil de 1 an si 4 luni, CIC_1 expira la data de 16.09.2010 - sunt insarcinata cu al doilea copil, care ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal 2018 Cecilia agrigoroaei Cecilia agrigoroaei Cum se calculeaza concediul prenatal si postnatal in 2018? (vezi toată discuția)