Catre (in general o persoana din institutia unde doriti sa reclamati)
Subsemnatul, ……, domiciliat……….,
Va aduc la cunostinta urmatoarele (reclam urmatoarele)…. (scrieti despre problema pe care vreti sa o reclamati)…
Semnati si scrieti data…
Ceva de genul, adaptata la obiectul / subiectul reclamatiei…
O reclamatie , oriunde ar fi ea depusa , trebuie sa contina : numele si prenumele reclamantului , domiciliul , seria si nr act de identitate , problema care este semnalata , descrierea aspectelor care sunt supuse atentiei unitatii sesizate , solicitarile dvs , prezentarea legilor incalcate sau a articolelor din legile respective , data si locul redactarii reclamatiei , un numar de telefon al reclamantului , semnatura reclamantului. In josul reclamatiei se scrie: "In atentia dlui comandant , primar , director , ministru etc (conducatorului unitatii unde se depune reclamatia)"
Succes!
:luck:
Buna ziua ma numesc melu catalin sotul Lui chirana Aurelia vreau sa stiu si eu adica. (sotia mea a stat 3 luni in spital cu un acelasi pastile si in spital si acasa adica 5 luni a luat pastile de tbc pentru plamani si in 5 luni a iesit tot pozitiva in loc de negative trebuia acolo in spital Sai faca analizele la saptamana dar le facea la Luna Asta nu o inteleg nici eu. spitalul izvorul comuna vanatori mici sat izvorul judetul Giurgiu si medica din policlinica din urziceni zice ca a esit pozitiva la scuta dupa 5 luni de tradament a esit tot pozitiva trebuia sa ai da alt de tradament de la poclinica CA sa nu Mai iese tot pozitiva inseamna CA pastilele pe care lea dat a fost
espirate de nu sea facut efecul) astept si eu un raspuns cat Mai repede
Pensie de boala!!!
soareraa
In 1995 in timpul stagiului militar m-am imbolnavit in penultima luna de armata adica in timpul unei misiuni am cazut pe burta si mi sa rupt filmul concluzie ... (vezi toată discuția)