sant asociat 50-50 la un srl. cu fostul sot. in urma divortului, acesta mi-a interzis accesul in societate si implicit la toate actele si la ceea ce se intampla cu societatea.mentionez ca si eu sant adminiatrator.am facut tot felul de demersuri legale pt. a avea acces in firma, dar nu am reusit nimic.nu stiu daca s-a facut tot posibilul,caci eu nu cunosc legea in acest sens si m-am lasat pe mana avocatului. acum,fostul sot-asociatul meu a cerut insolventa firmei, chiar daca unica datorie este la banca,dar care avea alte mijloace de recuperare a creantei(avand in vedere ca pt. creditul luat exista o ipoteca in favoarea bancii de 3 ori mai mare decat valoarea creditului). pe toata perioada cat eu nu am avut acces in firma, implicit la acte-deci nu am semnat nici un act care era de competenta AGA(de altfel nici nu m-a convocat niciodata)sau alt act ce necesita si semnatura mea-bilant etc.acum am aflat ca a cerut insolventa, fara a ma consulta-BINE-NTELES,si fara a fi notificata. am incercat sa iau legatura cu administratorul judiciar, dar care a fost desemnat de el si care adopta aceeasi tactica-ma ignora total.va rog sa imi spuneti ce pot face. stiu ca am comis unele greseli-din necunostinta de cauza sau datorita traumei pe care am suferit-o. am nevoie de sfaturi caci si la ora actuala, dupa avocat nu prea am mari sanse-sau aproape deloc. pot sa cer excluderea asociatului acum cand firma e in insolventa, pe motiv ca mi-a ingradit dreptul de a administra societatea si sub conducerea lui, firma a ajuns in insolventa( desi realmente,fiind un singur creditor-banca-inscris la masa credala,aceasta mi se pare relativa) multumesc