avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... excludere asociat-administrator din srl aflat in ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

excludere asociat-administrator din srl aflat in insolventa

sant asociat 50-50 la un srl. cu fostul sot. in urma divortului, acesta mi-a interzis accesul in societate si implicit la toate actele si la ceea ce se intampla cu societatea.mentionez ca si eu sant adminiatrator.am facut tot felul de demersuri legale pt. a avea acces in firma, dar nu am reusit nimic.nu stiu daca s-a facut tot posibilul,caci eu nu cunosc legea in acest sens si m-am lasat pe mana avocatului. acum,fostul sot-asociatul meu a cerut insolventa firmei, chiar daca unica datorie este la banca,dar care avea alte mijloace de recuperare a creantei(avand in vedere ca pt. creditul luat exista o ipoteca in favoarea bancii de 3 ori mai mare decat valoarea creditului). pe toata perioada cat eu nu am avut acces in firma, implicit la acte-deci nu am semnat nici un act care era de competenta AGA(de altfel nici nu m-a convocat niciodata)sau alt act ce necesita si semnatura mea-bilant etc.acum am aflat ca a cerut insolventa, fara a ma consulta-BINE-NTELES,si fara a fi notificata. am incercat sa iau legatura cu administratorul judiciar, dar care a fost desemnat de el si care adopta aceeasi tactica-ma ignora total.va rog sa imi spuneti ce pot face. stiu ca am comis unele greseli-din necunostinta de cauza sau datorita traumei pe care am suferit-o. am nevoie de sfaturi caci si la ora actuala, dupa avocat nu prea am mari sanse-sau aproape deloc. pot sa cer excluderea asociatului acum cand firma e in insolventa, pe motiv ca mi-a ingradit dreptul de a administra societatea si sub conducerea lui, firma a ajuns in insolventa( desi realmente,fiind un singur creditor-banca-inscris la masa credala,aceasta mi se pare relativa) multumesc

Alte discuții în legătură

Ilegalitati director banca vendeta vendeta buna ziua. sant asociat in srl cu fostul sot. dupa divort, acesta nu mi-a mai permis accesul in firma si la nici un act al soc. ma ignora total. acum, cand a ... (vezi toată discuția)
Abuzul asociatului-administrator fata de celalalt asociat vendeta vendeta srl cu doi asociati-administratori( sot-sotie). la scurt timp de la infintare, se ia un credit de la banca pentru achizitionarea a 50% din alt srl la care el ... (vezi toată discuția)
Dobanzi si penalitati dupa deschiderea procedurii insolventei elafinta elafinta Buna ziua. Sotul meu a fost asociat intr-un srl care a contracttat in 2007 un credit pentru investitii garantat cu bunul cumparat dar si cu bilete la ordin ... (vezi toată discuția)