avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Asigurare medicala la contract part-time
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Asigurare medicala la contract part-time

Buna ziua,

Daca eu sunt angajat cu un contract de munca part time beneficiez de asigurarea de sanatate la fel ca si unul cu norma intreaga?
Adica, in cazul in care, Doamne fereste, voi avea nevoie de spitalizare (accidente sau altceva) sau de tratamente compensate - ma va afecta faptul ca am contract part time sau nu?
Multumesc anticipat de raspuns
Cel mai recent răspuns: lorelayold76 , utilizator 16:09, 16 Aprilie 2010
beneficiati de asigurare, nu este o conditie numarul de ore lucrate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna - timp partial sandr_ela sandr_ela Buna ziua, As vrea sa stiu daca, persoanele care au incheiate unul sau mai multe contracte individuale de munca cu timp partial, iar baza este la o alta ... (vezi toată discuția)
Restructurarea postului daca nu accept un cim part-time yo_ionela yo_ionela Buna ziua! As avea nevoie de un sfat din partea dumneavoastra .Astazi m-au sunat de la RU si mi s-a spus ca nu isi mai permit sa mai tina o norma intreaga ... (vezi toată discuția)
Daca ai un job full time de 8 ore si unu de 4 mai poti sa te angajezi part time si in alta parte pe 4 ore? keeNy keeNy Daca ai un job full time de 8 ore si unu de 4 mai poti sa te angajezi part time si in alta parte pe 4 ore? (vezi toată discuția)