Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

licenta transport

Buna ziua,
As dori sa stiu daca pot obtine o licenta de transport persoane pentru un traseu pt care mai are o firma licenta.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Maricica Palancianu , Avocat 13:01, 19 Aprilie 2010
Pentru obţinerea licenţei pentru transportul public de persoane în trafic naţional, operatorul va depune la agenţia teritorială a A.R.R. un dosar care să cuprindă o cerere, lista vehiculelor şi capacitatea acestora, graficul de circulaţie propus, contractul încheiat cu beneficiarul transportului etc. Aceste informatii le gasiti pe site-ul www.arr.ro
Faptul ca o alta societate are licenta pe acelasi traseu nu ar trebui sa constituie o problema atat timp cat intruniti conditiile cerute de arr. Ar fi indicat sa va informati direct la arr.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala paulay25 paulay25 V-as ruga daca ati putea sa mi spuneti, in cazul in care imi deschid o Intrep.Individuala, as putea sa obtin de la ARR, licenta ptr.transport persoane????(am ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Obtinere licenta de transport persoane alinaion82 alinaion82 Buna ziua! As dori sa stiu ce tb sa faca o societate pentru a obtine licenta de transport persoane. Precizez faptul ca unul dintre obiectele de activitate ale ... (vezi toată discuția)