avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie firma cu cod 8020
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie firma cu cod 8020

Buna ziua,

Sunt destul de nou in domeniu si am si eu o mare nelamurire, de curand am infiintat o firma impreuna cu un prieten in giurgiu cu codul 8020 principal si inca unul secundar (lucrari instalatii electrice). problema care o am eu este daca am nevoie de aceea autorizatie de la ARTS pentru a instala sisteme de supraveghere video.

Mentionez ca eu vreau doar sa MONTEZ/INSTALEZ sisteme de supravghere video care sa le conect la internet pt ca apoi clientul sa isi poata supraveghea locuinta sau angajatii (in cazul sediilor de firma), etc. Am sa ma inscriu si la acel curs de la arts pt a primii autorizatia dar pana atunci eu vreau sa pot instala DOAR camere de supraveghere.

se poate ?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 17:17, 21 Aprilie 2010
Legea 333 din 8 iulie 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor si protectia persoanelor.
Din cate stiu, daca montati camere si alarme in locuri publice aveti nevoie de autorizare.Daca faceti pt persoane fizice nu aveti nevoie.Cumnatul meu importa asa ceva si lucreaza cu diverse peroane care monteaza camere de supraveghere, unele autorizate, altele nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen montare camere supraveghere OliviuBogdan OliviuBogdan Buna ziua, momentan sunt PFA si printre alte coduri CAEN detin si codul 9511 care include echipamente electronice periferice unde ma gandesc eu ca ar intra si ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pt mai multe domenii de activitate... alintel alintel [quot]Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce coduri caen trebuie pt urmatoarele activitati (daca sunt activitati care se pot cumula pe un singur cod caen) : 1. ... (vezi toată discuția)
Montare sistem supraveghere video c60411495 c60411495 Buna ziua, Am fost contactat de catre o farmacie sa ii montez un sistem de supraevghere video. (Societatea mea se ocupa cu vanzarea de produse IT, Software, ... (vezi toată discuția)