avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală Care e cea mai modificata lege din RO?
Discuție deschisă în Cultură generală

Care e cea mai modificata lege din RO?

care este cea mai modificata lege din romania? sunt curios.
Cel mai recent răspuns: durusoctavia , utilizator 11:56, 5 Martie 2007
La un moment dat auzisem ca cel mai modificat act normativ ar fi OG 11/1996 privind executarea creantelor bugetare.
Nu am habar. Ceva in domeniu economic presupun.
Codul fiscal?
Nu stiu, nu ma intereseaza, dar ma enerveaza la culme intrebarea astaX-( Ce suntem noi, numaratori??? Care-i ala de-a stat si le-a numarat? Cred ca se plictisea tare:)
Eee, acu` m-am calmat ... si astept... intrebarea 2 :-/
De hazul subiectului m-am documentat - mi-a lut fix 2 min si 30 de secunde sa numar intr-un progaram legislativ.
In top cred ca se afla Codul Fiscal, dar nu e de neglijat nici Lege pensiilor 19/2000. A fost modificata prin vreo 26 de alte normative. Mai sunt vreo 46 de decizii ale Curtii Constitutionale pronuntate pe aceasta lege si inca vreo 46 de alte acte de care trebuie sa tii cont la "a se vedea si".
Codul fiscal, da. Care din estimarile mele fusese modificat pana la inceputul anului de peste 30 de ori. Si..., n-am numarat de plictiseala. Am numarat de nevoie, cand a trebuit sa imi dau seama cum se impoziteaza dividendele din ultimii 5 ani. :D

Alte discuții în legătură

Conditiile raspunderii ocpi pentru erori in tinerea evidentelor cf Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]Unu. Proprietarii[/b]. In 2001 fratii X si Y, necasatoriti, cumpara impreuna, in cota de 1/2 fiecare, imobilul situat in ..., teren si constructii. [b]Doi. ... (vezi toată discuția)
Acordare drept preemtiune gicsyyy gicsyyy Sa va explic care este situatia in care ma aflu: Eu sunt proprietarul unui teren. Ca vecin in partea de N am teren proprietatea primariei. Acest teren este ... (vezi toată discuția)
Casa construita pe terenul statului luddivic luddivic Am urmatoarea situatie .Locuiesc la tara si detin o casa care e construita pe terenul statului .Am fost Mi-am scos identificare teren, apoi am fost la un ... (vezi toată discuția)