avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Legislatia UE ,reglementari si legi cu privire la ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Legislatia UE ,reglementari si legi cu privire la vanzare energie electrica catre stat

Buna ziua.Ca sa intru in subiect:Doresc sa construiesc pe terenul meu un grup de module fotovoltaice de capacitate medie iar energia suplimentara (cea neconsumata)sa o vand la stat.
Ma intereseaza legislatia UE cu privire la acest aspect cat si legea romana(prevederi,metode de aplicabilitate,etc).Daca stie cineva ,va rog sa ma indrumati.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Emil Lasconi , Consilier juridic 19:44, 21 Aprilie 2010
Legea aplicabila in domeniiul energiei electrice este legea 13/2007 privind energia electrica.Mai sunt cateva ordine emise de ANRE . Intrati pe site-ul ANRE le veti gasi acolo . Pentru a introduce energie electrica in SEN ( Sistemul Energetic National) aveti nevoie de o licenta emisa de ANRE . Este o treaba destul de complicata carre necesita fonduri consistente si intermedierea proprietarului retelei electrice .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabluri alandala pe bloc toma necredinciosul toma necredinciosul Buna ziua Ezecutam anveloparea blocului de locuinte si avand in vedere ca blocul este inalt si intr-un loc ,,strategic,,, avem a multime de cabluri de ... (vezi toată discuția)
Salut, am următoarea situație. in vederea obținerii autorizației ... Hn1990 Hn1990 Salut, Am următoarea situație. In vederea obținerii autorizației de construire am obținut de la e-distributie muntenia aviz amplasament favorabil. Mai ... (vezi toată discuția)
Cabluri de inalta tensiune care travereseaza proprietatea mea georgevlad87 georgevlad87 Buna seara, Va adresez o intrebare pentru o problema veche in legatura cu traversarea cablurilor de inalta tensiune detinute de o companie nationala de ... (vezi toată discuția)